Οι αστυνομικοί της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας θα εξετάσουν τις κλήσεις από και προς το συγκεκριμένο τηλέφωνο, τα μηνύματα, ενώ υπάρχει δυνατότητα και για ανάσυρση διαγραμμένων στοιχείων. Το διαμέρισμα της οδού Οιδίποδος 35 χαρακτηρίζεται «επιχειρησιακό» από την ΕΛ.ΑΣ., καθώς εκτιμούν ότι λειτουργούσε ως χώρος συγκέντρωσης και επιχειρησιακού σχεδιασμού για την ομάδα του «Τοξοβόλου», γι’ αυτό και είχε νοικιαστεί σε πλαστά στοιχεία ταυτότητας.

Πώς έφτασαν οι αστυνομικοί στο κρησφύγετο

Όσον αφορά το πώς έφτασαν οι αστυνομικοί στο κρησφύγετο στα Σεπόλια, πληροφορίες αναφέρουν ότι όλα ξεκίνησαν μετά από ένα τηλεφώνημα που έγινε από άγνωστο άτομο που υποστήριξε ότι είχε δει την 28χρονη Κωνσταντίνα Αθανασοπούλου να κινείται στη γειτονιά. Οι άνδρες της Αντιτρομοκρατικής με τη φωτογραφία της γύρισαν πόρτα - πόρτα μέχρι να φτάσουν στο διαμέρισμα της οδού Οιδίποδος 35, το οποίο έθεσαν σε παρακολούθηση για τουλάχιστον 24 ώρες.

Μόλις είδαν ότι δεν υπήρξε -και δεν πρόκειται να υπάρξει- καμία κίνηση, τότε αποφάσισαν παρουσία εισαγγελέα να κάνουν έφοδο.

Το «επιχειρησιακό» διαμέρισμα θεωρείται πολύτιμο στοιχείο και για έναν ακόμη λόγο: όπως φαίνεται κανένα από τα ασύλληπτα μέλη δεν έχει περάσει από εκεί τις τελευταίες ημέρες. Γι’ αυτό και το κινητό τηλέφωνο βρέθηκε στην πρίζα να φορτίζει, ενώ δεν υπάρχει και ίχνη καθαρισμού. Βέβαια, περισσότερες απαντήσεις θα δώσουν τα αποτελέσματα της έρευνας των Εγκληματολογικών Εργαστηρίων που συνέλλεξε δακτυλικά αποτυπώματα και DNA.