Ο 51χρονος, που νοσηλεύεται σε πολύ σοβαρή κατάσταση στη ΜΕΘ του νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς», εκείνη την ώρα προσέγγιζε το πολυτελές Ι.Χ. αυτοκίνητο του και ετοιμάζονταν να επιβιβαστεί. Τότε ένας άγνωστος, με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του, τον προσέγγισε από πίσω και με πιστόλι πυροβόλησε τουλάχιστον δύο φορές εναντίον του –σημαδεύοντας το κεφάλι. Ο 51χρονος ομογενής έπεσε αιμόφυρτος μπροστά στα μάτια ανυποψίαστων περαστικών και παιδιών, ενώ ο επίδοξος εκτελεστής επιβιβάστηκε σε μοτοσικλέτα συνεργού του και εξαφανίστηκαν.

Το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ τον παρέλαβε από την οδό Φιλαδελφείας μέσα σε μία λίμνη από αίματα, καθώς οι σφαίρες είχαν βρει το στόχο τους. Το σημείο αποκλείστηκε άμεσα από ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, ενώ οι άνδρες της Ασφάλειας συνέλλεξαν στοιχεία και μαρτυρίες για το αιματηρό επεισόδιο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Reader.gr, ο 51χρονος ομογενής από την πρώην ΕΣΣΔ έχει «φάκελο» στην ΕΛ.ΑΣ. καθώς είχα εμπλακεί σε υποθέσεις διακίνησης ναρκωτικών και λαθραίων τσιγάρων. Μάλιστα, είχε αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους και έγινε «παρών» στο Α.Τ. Αχαρνών κάθε εβδομάδα. Το βασικότερο ενδεχόμενο που εξετάζουν οι Αρχές είναι αυτό του ξεκαθαρίσματος προσωπικών λογαριασμών.