«Αυτό που έζησα ήταν ένα θρίλερ, ήτανε μία ταινία. Να με απειλεί με κλαδευτήρι και με το δίκανο καραμπίνα τι είχε. Εκείνο το βράδυ ήρθε στο μαγαζί με το κλαδευτήρι να με κόψει να με κάνει κομμάτια. Μου είπε αν δεν φύγεις σε τρία λεπτά θα σου κόψω τα πόδια και θα σε κάνω κομματάκια, θα σε σκοτώσω» είπε ο κατηγορούμενος στο STAR.

«“Τι κάνεις θα με σκοτώσεις;” του λέω. Μου λέει “ναι θα σε σκοτώσω και σένα και την οικογένειά σου” και του λέω “φύγε γιατί έχω όπλο”. Το βγάζω το όπλο μήπως στη θέα του όπλου δηλαδή σηκωθεί και φύγει. Εκεί όμως μόλις είδε το όπλο αυτός αγρίεψε, έγινε ένα άγριο θηρίο. Η γυναίκα μου βλέπει μέσω live καμερών ότι αυτός πάει να με σκοτώσει», ανέφερε ο κατηγορούμενος.

«Εγώ δεν είμαι φονιάς. Εκείνο το βράδυ θα με σκότωνε με τελετουργικό τρόπο γιατί σήμερα αρχίζουν και ανοίγουν τα στόματα, αυτός ο άνθρωπος είχε μπλέξει με σατανισμό. Δεν μπορώ να συνειδητοποιήσω ότι ζω, η σφαίρα του πέρασε ακριβώς δίπλα από το αυτί μου. Μετά ψαχνόμουν να δω που έχω αίματα».

«Ένας φαναρτζής άνθρωπος τώρα και βρέθηκα οπλισμένος, δηλαδή να έχω στο χέρι μου όπλο, γιατί; Τι θα πω αύριο, μεθαύριο στα παιδιά μου; Ένα όπλο που το έχω προμηθευτεί εδώ και ένα μήνα διότι από την πολιτεία δεν βρίσκω δίκιο, δεν βρίσκω ασφάλεια, δεν ξέρω τι να κάνω, πως να προστατεύσω την οικογένειά μου, έχω δύο παιδιά. Είμαι συντετριμμένος, αισθάνομαι χάλια, είμαι σοκαρισμένος. Με έχει απειλήσει ανοιχτά στα παιδιά μου, ότι θα σκοτώσει, θα κάψει τα παιδιά μου, την οικογένειά μου. Τα έχω καταγγείλει όλα αυτά όχι σήμερα που μιλάμε, τα έχω καταγγείλει από τότε», επεσήμανε.

Ο κατηγορούμενος φανοποιός αναμένει την απόφαση του Δικαστικού Συμβουλίου της Πάτρας για το αν θα προφυλακιστεί ή όχι.