Με χιούμορ ο συγγραφέας σχολίασε τα όσα του «έσυραν» στο διαδίκτυο μετά την περιπέτειά του περιγράφοντας ότι του έγραφαν «είσαι ένα τομάρι και μισό, ο Θεός δεν θέλει να σε βλέπει ούτε ζωγραφιστό» και γι' αυτό δεν τον πήρε! «Τη σκαπούλαρα λόγω δυσμένειας του Θεού προς το πρόσωπο μου» είπε χαριτολογώντας ο Πέτρος Τατσόπουλος.

«Οι καρδιοχειρουργοί μου εξήγησαν ότι δεν είμαι καρδιοπαθής πια. Η ίδια η καρδιά δηλαδή δεν επηρεάστηκε. Μετά, βέβαια, μου είπαν διάφορα σπλάτερ και φρικιαστικά πράγματα, εκτός από το ότι με άνοιξε πριν αρχίσει να πιάνει η νάρκωση, μου εξήγησαν ότι έβγαλαν την καρδιά, την έβαλαν δίπλα και λειτουργούσε με μηχανική υποστήριξη» περιέγραψε.

Ο Πέτρος Τατσόπουλος εκμυστηρεύτηκε στον Γιώργο Λιάγκα πως«δεν είμαι καθόλου θρήσκος. Εάν ήμουν μια υπερφυσική δύναμη, θα τσαντιζόμουν πολύ με τους τύπους που δεν πιστεύουν με μένα και δεν κάνουν τον σταυρό τους όταν βρίσκονται σε ανάγκη».

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Τατσόπουλος είχε λιποθυμήσει στον αέρα της εκπομπής «Εκτός Γραμμής» τον Οκτώβριο και αφού μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο, διαπιστώθηκε ότι είχε υποστεί έμφραγμα.