Μιλώντας στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα», ο δικηγόρος του 17χρονου έκανε λόγο για ακραία επίθεση, κατά την οποία οι δράστες χρησιμοποίησαν ακόμα και αιχμηρά αντικείμενα, με αποτέλεσμα ο ανήλικος μαθητής να κινδυνέψει να χάσει το αριστερό του μάτι.

«Οι γονείς θέλουν να αποδοθούν ευθύνες», είπε χαρακτηριστικά ο δικηγόρος της οικογένειας.

Υπενθυμίζεται ότι ο μαθητής ξυλοκοπήθηκε άγρια στο προαύλιο του σχολείου του από συμμαθητές και εξωσχολικούς, επειδή προσπάθησε να υπερασπιστεί την αδελφή του από το bullying που δεχόταν καθημερινά.

«Με χτυπούσαν άγρια, αλύπητα, με μίσος. Το κάνανε για να με τελειώσουνε. Εγώ προσπάθησα να αμυνθώ αλλά έφαγα ξύλο από 17 άτομα», είπε στο Star ο 17χρονος που δέχτηκε επίθεση.

Όπως ισχυρίστηκε η αδερφή του, της έχουν κλέψει δύο φορές χρήματα και «με φτύσανε λέγοντάς μου χυδαίες λέξεις».

Ο 17χρονος πλησίασε έναν από την παρέα που έκανε bullying στην αδερφή του και στη συνέχεια του έστησαν καρτέρι «και άρχισαν να με γρονθοκοπούν και να με χτυπούν».

«Ούρλιαζα, ένα παιδί με κράταγε. Του είχα πιάσει το κεφάλι αγκαλιά» είπε η νεαρή.

Υπενθυμίζεται ότι σε ανακοίνωσή του το σχολείο ανέφερε μεταξύ άλλων ότι το περιστατικό είναι ένα από τα ελάχιστα συμβάντα βίαιης συμπεριφοράς μεταξύ μαθητών στη μακροχρόνια λειτουργία του, το οποίο προκαλεί συναισθήματα θλίψης και ανησυχίας.