Ενώπιον της δικαιοσύνης κατέθεσε ο 44χρονος σύζυγος ο οποίος πήρε πάνω του την ευθύνη για τα όσα συνέβησαν: «εγώ φταίω, εγώ ευθύνομαι για όσα συνέβησαν, εγώ άφησα τα πράγματα να εξελιχθούν έτσι, δεν μπορώ να κάνω τίποτα, είμαι να σκάσω, κλαίω σήμερα για όσα έχουν συμβεί» είπεσύμφωνα με το STAR.

Για τη μέρα της δολοφονίας κατέθεσε πως δεν γνωρίζει μέχρι σήμερα πως ξεκίνησε ο καβγάς παρά μόνο ότι χτύπησε το κινητό του ενώ έπλενε τα χέρια του και άκουσε τον γιο του να του λέει: «μπαμπά τρέξε σκοτώνονται».

«Έτρεξα μέσα σε δευτερόλεπτα ούτε κατάλαβα πως και βρήκα την εν διαστάσει σύζυγό μου πεσμένη στα γόνατα και τα δύο μου παιδιά να κρατούν τη σύντροφό μου. Τότε κατάλαβα τι είχε συμβεί και χτύπησα με σκαμπίλια και σφαλιάρες τη σύντροφό μου και της είπα να φύγει. Δεν είχα συνειδητοποιήσει τι συνέβη στην εν διαστάσει σύζυγό μου, παρά μόνο όταν είδα τα αίματα στην μπλούζα της. Την πήρα και πήγαμε μαζί με τα παιδιά στο Κέντρο Υγείας», είπε ενώπιον του δικαστηρίου.

Όπως ισχυρίστηκε ενώπιον του δικαστηρίου ο 44χρονος, ήταν παντρεμένος για 15 χρόνια με τη σύζυγό του ενώ ήταν αγαπημένο ζευγάρι και είχαν μία όμορφη οικογένεια. Ανέφερε πως ποτέ δεν περίμενε ότι θα έμπαινε στη ζωή του η 29χρονη κατηγορουμένη με την οποία εν τέλει διατηρούσε σχέσεις και απέκτησε και ένα παιδί.

Σύμφωνα με το STAR, ο 44χρονος είπε ενώπιον του δικαστηρίου ότι αποκάλυψε την εξωσυζυγική σχέση που διατηρούσε στη σύζυγό του και έκτοτε οι καβγάδες ήταν έντονοι. Είπε πως μόλις έμαθε η σύζυγός του ότι απέκτησε παιδί με την 29χρονη οι καβγάδες έγιναν συχνότεροι και εντονότεροι.

Ανέφερε στο Εφετείο πως τον διεκδικούσαν και οι δύο γυναίκες και είχαν μεταξύ τους καβγάδες, πολύ συχνά μέσα στο συνεργείο του.

Τον Αύγουστο του 2015 ο 44χρονος αποφάσισε να εγκαταλείψει την οικογενειακή εστία και να ζήσει με την 29χρονη. Κατέθεσε πως μόλις έμεινε μαζί με την 29χρονη ξεκίνησαν οι καβγάδες διότι του ζητούσε να διακόψει τις επαφές με την πρώην σύζυγο και τα παιδιά του.

Ο 44χρονος κατέθεσε πως καλούσε στο συνεργείο την πρώην σύζυγό του προκειμένου να τις δώσει χρήματα για τα παιδιά αλλά μετά από κάποιο χρονικό διάστημα του ζήτησε να επιστρέψει στην οικογενειακή εστία αφού τον είχε συγχωρέσει.

Πρωτόδικα η 29χρονη καταδικάστηκε σε ισόβια για ανθρωποκτονία σε ήρεμη ψυχική κατάσταση. Στο Εφετείο αποδέχεται την κατηγορία της ανθρωποκτονίας αλλά αρνείται πως τελέστηκε σε ήρεμη ψυχική κατάσταση.