«Η απόφαση εκείνη του Αρείου πάγου αποδέχεται εσφαλμένα πως εντοπίστηκε σε συγκεκριμένο τραπεζικό λογαριασμό του, ποσό ύψους 17.000.000 ευρώ, εισάγοντας ένα δεδομένο που δεν υπήρχε πουθενά στη δικογραφία ως τότε», τόνισε μεταξύ άλλων, ο κ. Παπαγεωργόπουλος σε σημερινή συνέντευξή του στο Radio North 98

«Ο ρόλος του Αρείου Πάγου, δεν είναι να εισάγει στοιχεία στις υποθέσεις. Φανταστείτε τώρα, ότι υπάρχει μεταγενέστερη απόφαση του Εφετείου για το σκέλος της αποδοχής, που με αθωώνει παμψηφεί για τα 16.750.000 (σ.σ.: εννοεί το ίδιο δικαστήριο που με πλειοψηφία 3-2 τον καταδίκασε για νομιμοποίηση 250.000 ευρώ  και αποδέχεται ότι δεν βρέθηκαν ποτέ τέτοια ποσά στον λογαριασμό μου.»

Επιπλέον, ο πρώην δήμαρχος εμφάνισε τραπεζικό έγγραφο με ημερομηνία 3/1/2020, που βεβαιώνει ότι ποτέ δεν διακινήθηκε τέτοιο ποσο, ούτε στο συγκεκριμένο, ούτε σε άλλο λογαριασμό του. Και πρόσθεσε: «Δεν οφείλει μετά από αυτά τα νέα στοιχεία, να ανασύρει εκείνη την απόφαση ο Εισαγγελέας του Άρειου Πάγου και την επανεξετάσει;»

Ο κ. Παπαγεωργόπουλος επανέλαβε ότι η καταδίκη του σε ισόβια (αρχικά) και σε 12 έτη (από το εφετείο) για την υπόθεση της υπεξαίρεσης ήταν αποτέλεσμα του συνδυασμού «μιας πολιτικής σκευωρίας και ενος τεράστιου δικαστικού λάθους» εκφράζοντας τη βεβαιότητα ότι θα δικαιωθεί από το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων δικαιωμάτων το οποίο έχει χαρακτηρίσει ήδη παραδεκτή την προσφυγή του, που αναμένεται να εκδικαστεί εντός του έτους. Αποκάλυψε επίσης ότι βρίσκεται σε προχωρημένο στάδιο η συγγραφή βιβλίου με αναφορές τόσο στην αθλητική και πολιτική του σταδιοδρομία όσο και στην δικαστική του περιπέτεια.