Η 12χρονη παλεύει εδώ και πέντε χρόνια με οστεοσάρκωμα στο δεξί της πόδι και οι εμβάσεις στις οποίες έχει υποβληθεί μέχρι τώρα, γονάτισαν οικονομικά την οικογένεια της.

Για να μπορέσει όμως ν' ατενίσει ξανά το μέλλον με αισιοδοξία χρειάζεται ακόμα ένα χειρουργείο στη Γερμανία, για το οποίο όμως απαιτούνται 230.000 ευρώ και οι γονείς της κάνουν έκκληση για να συγκεντρωθεί το σωτήριο ποσό.

Σύλλογοι αλλά και απλοί άνθρωποι δεν έχουν μείνει ασυγκίνητοι με την προσπάθεια της 12χρονης Σπυριδούλας.

Το πιο συγκινητικό όμως ότι ένα χρόνο πριν διαγνωστεί με καρκίνο η Σπυριδούλα, η οικογένεια είχε χάσει το μικρό της αδερφό από την ίδια ασθένεια

Οι καθηγητές και οι συμμαθητές της από το γυμνάσιο Μαλεσίνας Φθιώτιδας, αλλά και η Περιφερειακή εκπαιδευτική διεύθυνση Στερεάς Ελλάδας, κάνουν έκκληση βοήθειας προκειμένου να βρεθεί το ποσό μέχρι τις 20 Φεβρουαρίου που είναι η καταληκτική ημερομηνία των αιτήσεων για το ιατρικό κέντρο στη Γερμανία.

Με την επέμβαση θα της δοθεί η δυνατότητα να αποκτήσει νέο τεχνητό μέλος που θα της επιτρέψει να αναπτύσσεται κανονικά και να περπατά φυσιολογικά χωρίς να χρειαστεί άλλο χειρουργείο μέχρι τα 18 της χρόνια.