Μιλώντας στον ΑΝΤ1 η κόρη του σπουδαίου ηθοποιού ανέφερε ότι η κατάσταση της υγείας του, βελτιώνεται αργά αλλά σταθερά.

«Υπάρχει ανταπόκριση στη θεραπεία. Η κατάσταση του είναι σταθερή, αργά σταθερή αλλά αυτό είναι καλό γιατί δείχνει ότι ανταποκρίνεται και έχει μία σταθερή βελτίωση κάθε μέρα, λίγη αλλά σταθερή, που για την ηλικία του είναι πολύ σημαντικά. Φυσικά θα χρειαστεί χρόνο η θεραπεία γιατί μην ξεχνάμε ότι η ηλικία παίζει ρόλο σ' αυτές τις περιπτώσεις».

Ακόμα η Σάντρα Βουτσά εξέφρασε την αισιοδοξία της ότι μέσα στις επόμενες μέρες θα αρχίσει να συνέρχεται.

«Ήδη έχουν σταματήσει τη χορήγηση του φαρμάκου της καταστολής, που σημαίνει ότι μέσα στις επόμενες ημέρες θα αρχίσει να συνέρχεται. Εκεί θα κρίνουν σε ποια στιγμή θα τον αποσωληνωνόσουν ανάλογα και με το πώς αντιδρά ο οργανισμός. Ήδη κάποια όργανα έχουν αρχίσει να λειτουργούν μόνα τους, αλλά θέλουν να είναι σίγουροι για το πώς θα κινηθούν».

Υπενθυμίζεται ότι Κώστας Βουτσάς εισήχθη την Παρασκευή (7/2), «με συμπτώματα λοίμωξης αναπνευστικού και επιβάρυνσης της καρδιακής και αναπνευστικής του λειτουργίας» και «διασωληνώθηκε και μεταφέρθηκε το ίδιο βράδυ στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου, όπου συνεχίζει να παραμένει σε μηχανική υποστήριξη της αναπνοής».