Στο βίντεο που μετέδωσε το Open, φαίνεται η στιγμή που ο πρώην αστυνομικός της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. ληστεύει βενζινάδικο. Ο πρώην αστυνομικός έχει σταθμεύσει το μηχανάκι με το πρόσχημα να βάλει βενζίνη, ανοίγει το ντεπόζιτο, βγάζει το υπηρεσιακό του όπλο και στη συνεχεία υπό την απειλή όπλου αναγκάζει τον υπάλληλο να του δώσει ότι χρήματα έχει πάνω του και στη συνέχεια αποχωρεί.

Η σύλληψή του έγινε την Πέμπτη στην Αγία Παρασκευή από αστυνομικούς του τοπικού Τμήματος Ασφαλείας. Ο 29χρονος αστυφύλακας, κατηγορείται ότι διέπραξε δύο ένοπλες ληστείες σε πρατήριο υγρών καυσίμων στο Περιστέρι και σε περίπτερο στο Γαλάτσι.

Συνολικά φέρεται να αφαίρεσε 690 ευρώ.

Από την έρευνα που ακολούθησε προέκυψε ότι από τον περασμένο Δεκέμβρη, είχε διαπράξει άλλες εννιά ένοπλες ληστείες σε οχτώ πρατήρια υγρών καυσίμων και σε περίπτερο, σε Αγία Παρασκευή, Χαλάνδρι, Ηλιούπολη και Γαλάτσι, από όπου αφαίρεσε συνολικά περίπου 4.400 ευρώ.

Ο πρώην αστυνομικός χτυπούσε κυρίως στην περιοχή της Αγίας Παρασκευής, ενώ λόγω της ιδιότητας του ενημερωνόταν μέσω του ασυρμάτου για τις έρευνες που έκαναν οι συνάδελφοι του.

Ο ίδιος φέρεται να δήλωσε ότι έκανε τις ληστείες για ν' αποπληρώσει χρέη που είχαν δημιουργηθεί από τον εθισμό του στον τζόγο.

Δηλώσεις που προκάλεσαν αίσθηση πραγματοποίησε για το περιστατικό έκανε και ο συνδικαλιστής της ΕΛ.ΑΣ., Σταύρος Μπαλάσκας.