Στο βίντεο ντοκουμέντο που δημοσιεύει το cretalive.gr, καταγράφονται οι κινήσεις του δράστη αλλά και η απόγνωση και ο πανικός της κόρης του θύματος που ήταν επίσης παρούσα.

Τραγική φιγούρα η σύζυγος του 73χρονου, η οποία παρακολουθεί το έγκλημα από κοντινή απόσταση και μόλις βλέπει άνδρα και γιο στο έδαφος τρέχει κοντά τους παρά το γεγονός ότι ο ένοπλος δράστης παραμένει στο σημείο.

Ο 43χρονος δράστης πυροβόλησε πρώτα τον γιο της οικογένειας (δεν καταγράφεται στο βίντεο) και έπειτα πυροβόλησε σχεδόν εξ επαφής τον πατέρα του.

Η κόρη του θύματος σοκαρισμένη προσπαθεί να προστατευθεί και να απομακρυνθεί από την ακτίνα βολής του δράστη, ο οποίος φέρεται να ανοίγει πυρ και κατά του γαμπρού του θύματος που βρίσκεται σε άλλο σημείο. Ο τελευταίος οπισθοχωρεί και τρέχει να διαφύγει. Στο τέλος ο 43χρονος επιβιβάζεται στο αυτοκίνητο και φεύγει.

Ο 43χρονος κτηνοτρόφος παραδόθηκε στις Αρχές την περασμένη Πέμπτη. Ο 43χρονος κατηγορείται για ανθρωποκτονία και απόπειρα ανθρωποκτονίας.

Προφυλακίστηκε ο 43χρονος για τη δολοφονία του κτηνοτρόφου στο Λασίθι

Προφυλακιστέος κρίθηκε ο 43χρονος κατηγορούμενος που πυροβόλησε πατέρα και γιο στο Λασίθι της Κρήτης την προηγούμενη εβδομάδα.

Μετά την ολοκλήρωση της απολογίας του ενώπιον του ανακριτή, ο κατηγορούμενος χρειάστηκε να φυγαδευτεί από αστυνομικούς, λόγω της έντασης που επικρατούσε έξω από τα Δικαστήρια Νεάπολης από συγκεντρωμένους συγγενείς του θύματος.