Σύμφωνα με πληροφορίες του Alpha, η μητέρα ισχυρίστηκε στους αστυνομικούς ότι το μωρό αντιμετώπιζε πρόβλημα και του έκανε συχνά κλύσμα.

«Το μωρό μου τις τελευταίες ημέρες ήταν ανήσυχο, δεν έτρωγε καθόλου και αποφάσισα να του κάνω κλύσμα. Δεν ήθελα να του κάνω κακό».

Μάλιστα σύμφωνα με τον ΑΝΤ1 στις πολύωρες καταθέσεις των τεσσάρων ενηλίκων, του πατέρα, της μητέρας και του ζευγαριού που φιλοξενούσαν για μερικές μέρες, οι αστυνομικοί δεν βρήκαν κάποιο δείγμα που να τους υποψιάσει ότι κάποιος γνώριζε ή ότι κάποιος είναι υπεύθυνος για τη σεξουαλική κακοποίηση. Σε κάποιες πολύ προσεκτικές ερωτήσεις δεν είδαν κάποιο δείγμα που να τους παραξενεύει.

Ακόμα όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, τα πρώτα στοιχεία που έχουν στη διάθεση τους, οι αστυνομικοί της υποδιεύθυνσης προστασίας ανηλίκων, η ιατροδικαστής που εξέτασε τα παιδιά δεν έχει κάποιο δείγμα που να συνάδει με τη σεξουαλική κακοποίηση . Βέβαια δεν έχουν ακόμα στα χέρια τους το πόρισμα της ιατροδικαστού, ωστόσο η πρώτη ενημέρωση είναι πώς τα παιδιά είναι υγιή και δεν έχουν υποστεί σεξουαλική κακοποίηση.

 

 

 

 

 

 

 

Επιβεβαίωσε σεξουαλική κακοποίησης η ιατροδικαστική έκθεση

 

 

 

 

 

 

 

Υπενθυμίζεται ότι ιατροδικαστική έκθεση επιβεβαίωσε την κακοποίηση του 11 μηνών βρέφους.

 

 

 

 

 

 

 

Όσον αφορά στην πάθηση του άτυχου μωρού, πρόκειται για μικροκεφαλία, σύμφωνα με την ιατροδικαστική έκθεση. 

 

 

 

 

 

 

 

Αξίζει να σημειωθεί ότι μέχρι στιγμής παραμένουν αδιευκρίνιστα τα αίτια θανάτου του άτυχου βρέφους.

 

 

 

 

 

 

 

Το 11 μηνών βρέφος διακομίστηκε το πρωί της Κυριακής στο νοσοκομείο «Παίδων Αγλαΐα Κυριακού» και άφησε την τελευταία του πνοή.  

 

 

 

 

 

 

 

Τη διερεύνηση της υπόθεσης έχει αναλάβει η Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων, όπου έχει πάρει ήδη τις πρώτες καταθέσεις από τους γονείς.

 

 

 

 

 

 

 

Αμφότεροι εμφανίζονται επηρεασμένοι από την τραγωδία και δεν έχουν δώσει επαρκείς εξηγήσεις για το συνέβη με το μόλις 11 μηνών βρέφος που εξέπνευσε. Κατάθεση στην Αστυνομία θα δώσει κι ένα ακόμη ζευγάρι, που διέμενε μαζί τους στο διαμέρισμα στου Ζωγράφου.