«Είμαι πολύ στεναχωρημένη που δεν έγινε το δικαστήριο και θα ήθελα να είχε γίνει για να πληρώσουνε γι αυτό που μου έκαναν», είπε στο STAR η νεαρή κοπέλα.

«Αρνούμαι ότι μου καταλογίζουν. Δεν είχα καμία εμπλοκή. Μπήκαμε όλοι στο αυτοκίνητο, εγώ η κοπέλα και ο 23χρονος. Πήγαμε στο Ενυδρείο τους άφησα και έφυγα» δηλώνει ο 21χρονος στον ΑΝΤ1.

Η δίκη διεκόπη εξαιτίας της μεταγωγής του 21χρονου που κατηγορείται για τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη στις φυλακές Γρεβενών αντί για τα δικαστήρια. Όπως υποστήριξαν οι δικηγόροι του, ενημερώθηκαν την τελευταία στιγμή για τη δίκη.

Ο δικηγόρος του 23χρονου ζήτησε να αποφυλακιστεί και το αίτημα απορρίφτηκε από το δικαστήριο.

Έχουν περάσει 13 μήνες από τη μέρα που η κοπέλα έκανε καταγγελία. «Αυτό προκαλεί σωματικό και ψυχικό πόνο στην ίδια την παθούσα που έρχεται εδώ και αναβιώνει τις στιγμές», δηλώνει η δικηγόρος της νεαρής.

Η οικογένεια της 19χρονος είναι αγανακτισμένη με τον πατέρα της να δηλώνει: «το μόνο μήνυμα από εμένα, σαν πατέρας που αφορά την κόρη μου είναι ότι όσο περνάει, όσο αναστέλλεται μία τέτοια κατάσταση, τόσο μεγαλύτερο θυμό έχω».