Ο πατέρας του 25χρονου Γ. Καρανίκας, έκανε έκκληση σε όποιον έχει δει κάτι να δώσει στοιχεία.

«Ο πόνος μου είναι μεγάλος. Βγαίνω στην τηλεόραση να κάνω έκκληση, να παρακαλέσω κάποιον ότι έχει δει να πει για το παιδί μου. Θέλω να βρω τον δολοφόνο που σκότωσε το παιδί μου. Το παιδί μου ζούσε και το παράτησε εκεί, στην άσφαλτο. Σας παρακαλώ πάρα πολύ, μόνο αυτό θέλω», είπε ο πατέρας στον ΑΝΤ1.

«Άφησε το παιδί μου στην άσφαλτο. Το άφησε... Μόνο γι αυτό να τιμωρηθεί όπως του αξίζει. Σας παρακαλώ πάρα πολύ, σας παρακαλώ, σας παρακαλώ», ανέφερε ο πατέρας.

Το τροχαίο σημειώθηκε 1:30 τα ξημερώματα της Τετάρτης στη λεωφόρο Βουλιαγμένης αριθμός 59 στο ρεύμα προς Αθήνα, στο ύψος της Γλυφάδας.

Ο οδηγός του μαύρου πολυτελούς αυτοκινήτου Corvette, το οποίο είναι ανασφάλιστο, βρισκόταν στο ρεύμα προς Αθήνα όταν έχασε τον έλεγχο, πέρασε τη διαχωριστική νησίδα και μπήκε στον παράδρομο, χτύπησε τον 25χρονο μοτοσικλετιστή και κατέληξε σε τσιμεντένιο τοίχο. Ο οδηγός εγκατέλειψε το αυτοκίνητό του και διέφυγε από το σημείο.

 

O πατέρας του 25χρονου είχε πει το βράδυ της Πέμπτης στον ALPHA: «Εδώ χτυπάμε μία γάτα και γυρνάμε για να δούμε αν ζει ή αν πέθανε. Σταματάς, μένεις εκεί και λες “τι έχω κάνει;”. Εγώ έτσι ξέρω».