Συγκεκριμένα με ανάρτηση τους στο Facebook οι γονείς του μικρού Παναγιώτη-Ραφαήλ, ενημέρωσαν για την κατάσταση υγείας του μικρού.

Όπως αναφέρουν στο ποστ, η επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε πριν από 10 μέρες και η οποία είχε κριθεί απαραίτητη, πήγε καλά. Όμως δυστυχώς ο μικρός κόλλησε μία ίωση στο αναπνευστικό.

Από τότε βρίσκεται στο νοσοκομείο με χαμηλό οξυγόνο και με μηχανήματα που τον βοηθούν ν' ανακάμψει.

Ο Παναγιώτης-Ραφαήλ ανταποκρίνεται θετικά και βελτιώνεται μέρα με τη μέρα και οι γονείς του εκφράζουν την αισιοδοξία τους ότι θα το ξεπεράσει σύντομα.

Συγκεκριμένα οι γονείς του Παναγιώτη-Ραφαήλ έγραψαν στο Facebook:

«Αγαπημένοι μας φίλοι,
Έχουμε καιρό να γράψουμε νέα μας. Τα μηνύματα που δεχόμαστε ειναι πολλά και συγκινητικά. Σας ευχαριστούμε που ενδιαφέρεστε τοσο πολύ για το παιδί μας.
Πριν δέκα μέρες κάναμε μια επέμβαση, η οποία κριθηκε απαραίτητη για την υγεία του παιδιου. Η επέμβαση πήγε καλά, δόξα τω Θεώ, αλλά δυστυχώς ο μικρός μας κόλλησε μια ίωση η οποία τον χτύπησε στο ευαίσθητο σημείο του, το αναπνευστικό.
Από τότε είμαστε στο νοσοκομείο, με χαμηλό οξυγόνο και με μηχανήματα που βοηθούν τον μικρό μας ήρωα να ανακάμψει.
Ο Παναγιώτης Ραφαήλ ανταποκρίνεται θετικά και βελτιώνεται μέρα με τη μέρα. Είμαστε αισιόδοξοι ότι θα το ξεπεράσει σύντομα.
Δυστυχώς ένας κοινός ιός που για μας τους υπόλοιπους μπορεί να ξεπεραστεί σε τρεις μέρες, για τα παιδιά σαν τον Παναγιωτακη μας είναι πολύ επικίνδυνος.
Ευχαριστούμε πολύ για ολα, ξέρω ότι μας σκέφτεστε, σας στέλνουμε την αγάπη μας».

Δείτε την ανάρτηση: