Οι αστυνομικοί, λόγω των πινακίδων κυκλοφορίας, έχουν εντοπίσει τον κάτοχο της υπερπολυτελούς Corvette που με ιλιγγιώδη ταχύτητα συγκρούστηκε με τη μοτοσικλέτα και άλλα δύο σταθμευμένα οχήματα, στον παράδρομο της λεωφόρου Βουλιαγμένης στο ύψος της Γλυφάδας. 

Από την ταυτοποίηση της πινακίδας κυκλοφορίας, προκύπτει ότι κάτοχος είναι γνωστός Αθηναίος επιχειρηματίας. Το όχημα, σύμφωνα με πληροφορίες, ήταν ανασφάλιστο ωστόσο μέχρι στιγμής δεν μπορεί να επιβεβαιωθεί ότι ο κάτοχος της Corvette ήταν και ο οδηγός, γι’ αυτό και οι Αρχές είναι πολύ προσεκτικές στην πληροφόρηση που δίνουν. 

Μάρτυρες αναφέρουν ότι υπήρχε και μία γυναίκα μαζί με τον οδηγό, με τα δύο άτομα να διαφεύγουν πεζά από το σημείο της σύγκρουσης. Υποστηρίζουν ότι έφυγε πρώτα η γυναίκα και στη συνέχεια ο οδηγός, εγκαταλείποντας τον 25χρονο αιμόφυρτο στην άσφαλτο.

«Θέλω να βρω τον δολοφόνο»: Η δραματική έκκληση του πατέρα του 25χρονου μοτοσικλετιστή

Έκκληση σε όποιον έχει δει το τροχαίο που στοίχισε τη ζωή του γιου του κάνει ο πατέρας του 25χρονου που σκοτώθηκε στη λεωφόρο Βουλιαγμένης από ασυνείδητο οδηγό που τον εγκατέλειψε.

Ο πατέρας του 25χρονου Γ. Καρανίκας, έκανε έκκληση σε όποιον έχει δει κάτι να δώσει στοιχεία.

«Ο πόνος μου είναι μεγάλος. Βγαίνω στην τηλεόραση να κάνω έκκληση, να παρακαλέσω κάποιον ότι έχει δει να πει για το παιδί μου. Θέλω να βρω τον δολοφόνο που σκότωσε το παιδί μου. Το παιδί μου ζούσε και το παράτησε εκεί, στην άσφαλτο. Σας παρακαλώ πάρα πολύ, μόνο αυτό θέλω», είπε ο πατέρας στον ΑΝΤ1.

«Άφησε το παιδί μου στην άσφαλτο. Το άφησε... Μόνο γι αυτό να τιμωρηθεί όπως του αξίζει. Σας παρακαλώ πάρα πολύ, σας παρακαλώ, σας παρακαλώ», ανέφερε ο πατέρας.

Δήμαρχος Γλυφάδας: «Να βοηθήσουμε όλοι να βρεθεί ο οδηγός - δολοφόνος»

Έκκληση απεύθυνε και ο δήμαρχος Γλυφάδας, Γιώργος Παπανικολάου, προκειμένου να βρεθεί ο οδηγός που χτύπησε και εγκατέλειψε τον άτυχο νέο, γράφοντας στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook:

«Να βοηθήσουμε όλοι να βρεθεί ο οδηγός - δολοφόνος.

Το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε για τον πατέρα που ξαφνικά έχασε τον 25χρονο γιο του και ούτε μπορώ να φανταστώ σε τι κατάσταση βρίσκεται ο άνθρωπος αυτός.

Το τροχαίο δυστύχημα έγινε χθες, ξημερώματα Τετάρτης, στη Γλυφάδα, επί της λεωφόρου Βουλιαγμένης. Το αυτοκίνητο ήταν μάρκας Corvette, χτύπησε τη μοτοσικλέτα που επέβαινε ο νεαρός και μετά έπεσε πάνω σε παρκαρισμένο αυτοκίνητο. Ο οδηγός το έβαλε στα πόδια και εξαφανίστηκε.

Όποιος μπορεί να είδε ή να γνωρίζει το παραμικρό, ας το πει αμέσως στην αστυνομία. Η ζωή που χάθηκε δεν γυρίζει πίσω, αλλά τουλάχιστον να αποδοθεί δικαιοσύνη, να βρεθεί και να τιμωρηθεί ο δράστης».