«Ο άνθρωπος αυτός είναι δολοφόνος, είναι δολοφόνος. Θα σκοτώσει και τα παιδιά άλλων. Απ’ ότι είδατε ο άνθρωπος δεν οδηγούσε, είχε όπλο στα χέρια του και σκότωνε κόσμο», είπε ο Γιώργος Καρανίκας, πατέρας του Νάσου στον ΑΝΤ1.

Κατά την εξέταση του από τους αξιωματικούς του Α’ Τμήματος Τροχαίας Ν/Α Αττικής, ο 40χρονος οδηγός του μαύρου πολυτελούς οχήματος, φέρεται να κατάθεσε ότι μετά το τροχαίο δυστύχημα σοκαρίστηκε στη θέα του αιμόφυρτου 25χρονου στην άσφαλτο και γι’ αυτό έσπευσε να εξαφανιστεί. Αυτό, βέβαια, είχε ως αποτέλεσμα να διαφύγει της αυτόφωρης διαδικασίας -που θα μπορούσε να οδηγήσει ακόμη και στην προφυλάκιση του-, ενώ η ΕΛ.ΑΣ. δεν θα μάθει ποτέ εάν την ώρα του τροχαίου δυστυχήματος τελούσε υπό την επήρεια αλκοόλ. 

Ο 40χρονος οδηγός της Corvette αποκάλυψε στους αστυνομικούς πως έφυγε από το σημείο του δυστυχήματος: «το αυτοκίνητό μου ακινητοποιήθηκε. Βγήκα έξω σοκαρισμένος. Ακολουθούσε φίλος μου με δικό του όχημα. Εκεί επιβιβάστηκα και φύγαμε από το σημείο». 

«Αυτό ήταν το χειρότερο που μπορούσε να πει. Γιατί αν δεν καταλαβαίνει να μην οδηγεί αυτοκίνητο», ανέφερε ο κ. Καρανίκας.

«Άφησε το παιδί μου στην άσφαλτο, το άφησε εκεί γιατί το παιδί μου ήταν ζωντανό. Αν το πήγαινε στο νοσοκομείο ίσως να ζούσε. Και μην τολμήσει να ξαναπεί “δεν κατάλαβα τι χτύπησα”. Κατάλαβε πολύ καλά τι χτύπησε», τόνισε ο κ. Καρανίκας.

Μετά την απολογία του ο 40χρονος αφέθηκε ελεύθερος. Έφυγε από το κτήριο της Τροχαίας, ζητώντας πρώτα να απομακρυνθούν οι δημοσιογράφοι από το σημείο.

Για την υπόθεση σχηματίζεται δικογραφία από την Τροχαία η οποία θα διαβιβαστεί στον εισαγγελέα για να εξεταστεί και να ασκηθούν διώξεις.