Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, οι αστυνομικοί της Τροχαίας Ελληνικού κατάφεραν να την εντοπίσουν και πιθανότατα το απόγευμα θα της πάρουν κατάθεση για τις συνθήκες του δυστυχήματος.

Αυτό που ενδιαφέρει τους αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ. είναι η κατάσταση που βρίσκονταν ο 40χρονος οδηγός (εάν δηλαδή ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ), εάν έκανε «κόντρες» και η ταχύτητα που είχε αναπτύξει κατά τη διαδρομή του.

Επίσης, αναμένεται να ερωτηθεί για τον τρόπο διαφυγής τους από το σημείο του τροχαίου δυστυχήματος, καθώς και τον οδηγό - φίλο του 40χρονου που ακολουθούσε με άλλο όχημα.

Μετά την απολογία του ο 40χρονος αφέθηκε ελεύθερος. Έφυγε από το κτήριο της Τροχαίας, ζητώντας πρώτα να απομακρυνθούν οι δημοσιογράφοι από το σημείο.

«Η ώρα ήταν περασμένη και η Βουλιαγμένης ήταν σχεδόν άδεια. Συνάντησα μπροστά μου τη μαύρη Corvette που πήγαινε ποιο γρήγορα από εμένα, μετά ακολούθησαν δύο μηχανές. Δεν περάσανε δέκα δευτερόλεπτα και ακούστηκε ένας πάρα πολύ δυνατός θόρυβος και είδα σπίθες. Μετά σταμάτησα, μου έσβησε το αυτοκίνητο στη μέση του δρόμου από το σοκ, από τις εικόνες που είδα και δεν θα ήθελα να περιγράψω γιατί ήταν πολύ σοκαριστικές» λέει η Βαλεντίν, αυτόπτης μάρτυρας του τροχαίου.

«Ο άνθρωπος αυτός είναι δολοφόνος, είναι δολοφόνος. Θα σκοτώσει και τα παιδιά άλλων. Απ’ ότι είδατε ο άνθρωπος δεν οδηγούσε, είχε όπλο στα χέρια του και σκότωνε κόσμο», είπε ο Γιώργος Καρανίκας, πατέρας του Νάσου στον ΑΝΤ1.