Συγκεκριμένα όπως αναφέρει το GRTimes.gr, οι πολίτες άναψαν φωτιές στη μέση του δρόμου. Μερικοι είναι με ρόπαλα άλλοι φωνάζουν συνθήματα ενώ άλλοι κάθονται σιωπηλοί απλά για να δώσουν το παρών στη διαμαρτυρία.

Στο στρατόπεδο «Κυριαζη» υπάρχουν οι κλούβες των ΜΑΤ γι’ αυτό και οι διαδηλωτές προτίμησαν να διαμαρτυρηθούν σ’ αυτό το σημείο.

Ακόμα σύμφωνα με άλλες πληροφορίες οι πολίτες έσπασαν την πύλη του στρατοπέδου

άντρες των ΜΑΤ βγήκαν από το στρατόπεδο και πέταξαν δακρυγόνα. Οι περισσότεροι πολίτες τράπηκαν σε φυγή.

Όπως αναφέρει ο ιστότοπος stonisi.gr, οι εξαγριωμένοι πολίτες αυτή τη στιγμή «πολιορκούν» αυτή την ώρα το Στρατόπεδο της Παγανής όπου έχουν βρει καταφύγιο οι άνδρες των ΜΑΤ μετά την οπισθοχώρηση τους από την περιοχή της Καράβας. 

Τραυματίες αστυνομικοί από σκάγια

Μάλιστα μαρτυρίες κατοίκων stonisi.gr, αναφέρουν ότι κατά την αποχώρηση τους από το Διαβολόρεμα και λίγο πριν τη Μυτιλήνη στο ύψος του Στρατοπέδου «Κυριαζή» στην Παγανή, οι άνδρες των ΜΑΤ άρχιζαν να σπάνε αυτοκίνητα και να βρίζουν χυδαιότατα τους κατοίκους.

Ακόμα όπως αναφέρουν οι ίδιες μαρτυρίες, οι άνδρες των ματ μπήκαν μέσα στο στρατόπεδο, το οποίο χρησιμοποιούσαν σαν ορμητήριο προκειμένου να πραγματοποιούν τις επιθέσεις τους.

Από τα επεισόδια έχουν τραυματιστεί 43 αστυνομικοί και 10 πολίτες. Μάλιστα πληροφορίες κάνουν λόγο ότι από τα επεισόδια τραυματίστηκαν άνδρες των ΜΑΤ από σκάγια.

Δείτε φωτογραφίες στο Gallery που ακολουθεί: