Μιλώντας στην εκπομπή του Mega, LIVE NEWS εξήγησε ότι πριν αποχωρίσουν από το αεροδρόμιο του Μιλάνου, τους πήραν τη θερμοκρασία τους, ωστόσο δεν συνέβη κάτι αντίστοιχο στη Θεσσαλονίκη κατά την άφιξή τους στη Θεσσαλονίκη κάτι που του προκάλεσε εντύπωση.

«Αυτό που μας έκανε εντύπωση είναι ότι στη Θεσσαλονίκη δεν υπήρξε κανένας έλεγχος μετά την προσγείωσή μας, ενώ πριν φύγουμε από το Μιλάνο μας μέτρησαν την θερμοκρασία», υποστήριξε.

Όπως ανέφερε γνωρίζει και προσωπικά την 38χρονη και το σύζυγο της, ενώ όπως είπε χαρακτηριστικά κατά τη διάρκεια του ταξιδιού «η ίδια του φαινόταν υγιέστατη», και τίποτα δεν έδειχνε ότι είχε προσβληθεί από τον ιό.

Ακόμα πρόσθεσε ότι το αεροπλάνο ήταν γεμάτο, ενώ ανέφερε ότι γιατροί επικοινώνησαν άμεσα μαζί του μόλις έγινε γνωστό το περιστατικό και τον ρώτησαν για την κατάσταση της υγείας του όσο και της οικογένειας του και τους άφησαν τηλέφωνο προκειμένου να επικοινωνήσουν μαζί τους εάν αισθανθούν κάτι.

«Δεν αισθανόμαστε τίποτα. Μας πήραν κάποια τηλέφωνα από νοσοκομεία, φαντάζομαι όλο το αεροπλάνο πρέπει να πήραν. Μας είπαν να προσέχουμε και γενικά αν αισθανθούμε κάτι να πάμε για εξετάσεις. Μας ρώτησαν αν έχουμε πυρετό, ενώ μας ζήτησαν να τους περιγράψουμε και το πρόγραμμά μας», τόνισε.

Τέλος δήλωσε ότι έχει υποστεί σοκ και φοβάται για τους οικείους του.

«Έχουμε σοκαριστεί πάρα πολύ δεν ξέρουμε αν θα μας συμβεί κάτι παρόμοιο», είπε χαρακτηριστικά.