Η εισαγγελέας ζήτησε την αθώωση του κατηγορουμένου λόγω αμφιβολιών, καθώς, στην ιατροδικαστική έκθεση δεν εντοπίστηκε ίχνος DNA του ηθοποιού στον οδηγό ταξί.

«Δεν αφήνει περιθώρια» ανέφερε χαρακτηριστικά η εισαγγελέας της έδρας υπογραμμίζοντας την διαπίστωση ότι «μόνο τα μάτια δεν αφήνουν DNA».

«Έχουν διατυπωθεί εκατέρωθεν αντικρούομενοι ισχυρισμοί για το τι έχει συμβεί την επίμαχη βραδιά. Για όλα όσα έχουν διατυπωθεί υπάρχει ένας αντίλογος» τόνισε η εισαγγελέας.

Όπως ανέφερε «υπάρχει ένα αποδεικτικό στοιχεία στη δικογραφία για το οποίο δεν μπορεί να υπάρξει αντίλογος. Αυτό το στοιχείο είναι η έκθεση DNA της ιατροδικαστικής υπηρεσίας Αθηνών. Σε αυτή προκύπτει ότι δεν εντοπίστηκε κανένα ίχνος DNA του κατηγορουμένου στον οδηγό ταξί. Ο γενετιστής κ. Φιτσιάλος όσον αφορά στην συγκεκριμένη έκθεση εισέφερε στο δικαστήριο μια ακαταμάχητη επιστημονική άποψη ότι μόνο τα μάτια δεν αφήνουν DNA. Η έκθεση της ιατροδικαστικής υπηρεσίας δεν αφήνει περιθώρια».

Η εισαγγελέας αντέκρουσε και το επιχείρημα ο κατηγορούμενος ενδεχομένως να φορούσε γάντια.

«Δεν υπάρχουν στοιχεία που να οδηγούν σε τέτοιο συμπέρασμα. Ούτε ο μάρτυρας υποστήριξε ότι ο κατηγορούμενος φορούσε γάντια όταν του άγγιξε τη ρόγα» ανέφερε.

«Προτείνω να κηρυχθεί αθώος λόγω αμφιβολιών για το αδίκημα του βιασμού» κατέληξε η εισαγγελέας και πρότεινε την ενοχή για το αδίκημα της κατοχής ναρκωτικών ουσιών.

Η δίκη συνεχίζεται με τις αγορεύσεις των δικηγόρων.