Βίντεο που δημοσιεύτηκε στη σελίδα του συλλόγου στο Facebook και το οποίο απευθύνεται σε κυνηγούς και πολίτες που ανήκουν στην περιφέρεια της Θεσσαλονίκης, τους οποίους, ο πρόεδρος του «Κυνηγετικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης», καλεί «να συμμετέχουν στις “ομάδες βοήθειας πολιτών” που θα οργανώσει, θα εκπαιδεύσει, θα εξοπλίσει ο σύλλογος μας» και να τις «διαθέσουμε στις αρχές και στο κράτος, για να μπορέσουμε να δώσουμε τη βοήθεια μας όπου και όταν χρειαστεί», όπως αναφέρει.

Συγκεκριμένα ο πρόεδρος του Συλλόγου αναφέρει ότι «μετά από έκτακτο διοικητικό συμβούλιο του “Κυνηγετικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης”, αποφασίστηκε»:

«Να δραστηριοποιήσουμε την ομάδα πολιτιστικής προστασίας του συλλόγου, με νέες αρχές, με νέα δομή, με ιεραρχία, εκπαίδευση και πειθαρχία και να τη διαθέσουμε στις αρχές και στο κράτος, για να μπορέσουμε να δώσουμε τη βοήθεια μας όπου και όταν χρειαστεί. Το παράδειγμα μας το έδειξαν οι συνάδελφοι κυνηγοί στον Έβρο».

«Οι κυνηγοί για ακόμα μία φορά θα αποδείξουμε και είμαστε έτοιμοι να συμβάλλουμε, να συμμετέχουμε, ν' αγωνιστούμε για την ασφάλεια των πολιτών και όπου αλλού μας επιλέξουν για να βοηθήσουμε».

«Ζητάμε απ' όλους σας και όσους συνάδελφους μπορούν και επιθυμούν να συμμετέχουν στις ομάδες βοήθειας πολιτών να συμμετέχουν στις “ομάδες βοήθειας πολιτών” που θα οργανώσει, θα εκπαιδεύσει, θα εξοπλίσει ο σύλλογος μας», καταλήγει το μήνυμα του προέδρου του συλλόγου.

Μάλιστα την Πέμπτη ο «Κυνηγετικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης» μαζί με τους κυνηγετικούς συλλόγους Σερρών, Κατερίνης και Χαλάστρας εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία ενημερώνει ότι θα πραγματοποιήσει επίσκεψη στην παραμεθόριο περιοχή του Έβρου την Κυριακή (8/3).