Σύμφωνα με το GRTimes.gr, το συμβάν σημειώθηκε περίπου στις 22:00 το βράδυ της Παρασκευής και οι δράστες δεν κατάφεραν να ανέβουν στα γραφεία και προκάλεσαν ζημιές μόνο εξωτερικά, πετώντας μπογιές στους τοίχους.

Η αστυνομία πραγματοποιεί έρευνες για τον εντοπισμό τους.

Ο πρόεδρος του Κυνηγετικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης, Δημήτρης Παντελάκης, μίλησε στο GRTimes.gr λίγα λεπτά μετά την παρέμβαση και ευρισκόμενος στο σημείο είπε πως «τέτοιες ενέργειες δεν μας πτοούν, δεν μας φοβίζουν και θα συνεχίσουμε να βοηθάμε την κοινωνία όπου χρειάζεται».

Κάλεσε πολίτες να μεταβούν στον Έβρο ο πρόεδρος του συλλόγου

O πρόεδρος του Συλλόγου ανέφερε σε μήνυμα του στο Facebook ότι «μετά από έκτακτο διοικητικό συμβούλιο του “Κυνηγετικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης”, αποφασίστηκε»:

«Να δραστηριοποιήσουμε την ομάδα πολιτιστικής προστασίας του συλλόγου, με νέες αρχές, με νέα δομή, με ιεραρχία, εκπαίδευση και πειθαρχία και να τη διαθέσουμε στις αρχές και στο κράτος, για να μπορέσουμε να δώσουμε τη βοήθεια μας όπου και όταν χρειαστεί. Το παράδειγμα μας το έδειξαν οι συνάδελφοι κυνηγοί στον Έβρο».

«Οι κυνηγοί για ακόμα μία φορά θα αποδείξουμε και είμαστε έτοιμοι να συμβάλλουμε, να συμμετέχουμε, ν' αγωνιστούμε για την ασφάλεια των πολιτών και όπου αλλού μας επιλέξουν για να βοηθήσουμε».

«Ζητάμε απ' όλους σας και όσους συνάδελφους μπορούν και επιθυμούν να συμμετέχουν στις ομάδες βοήθειας πολιτών να συμμετέχουν στις “ομάδες βοήθειας πολιτών” που θα οργανώσει, θα εκπαιδεύσει, θα εξοπλίσει ο σύλλογος μας», καταλήγει το μήνυμα του προέδρου του συλλόγου.

Ακόμα διοργάνωσε και εκδρομή στον Έβρο για την Κυριακή (8/3).