Στο πλευρό της Άλκηστις Πρωτοψάλτη στέκεται με ανάρτησή της στο Facebook η Έλενα Ακρίτα όπως αναφέρει, «μην την συγκρίνουμε με τους φασίστες, είναι άδικο. Ούτε τους πρόσφυγες βρίζει ούτε τους μετανάστες. Έκανε μια τοποθέτηση, δικαίωμα της. Το γεγονός ότι δεν συμφωνούμε μαζί της, δεν σημαίνει ότι θα την αποκαθηλώσουμε ως ερμηνεύτρια».

Αναλυτικά η ανάρτηση της Έλενας Ακρίτα:

«Για την Αλκηστη Πρωτοψάλτη.
Μην την συγκρίνουμε με τους φασιστες, είναι άδικο. Ούτε τους προσφυγες βρίζει ούτε τους μεταναστες. Έκανε μια τοποθέτηση, δικαιωμα της. Το γεγονός ότι δεν συμφωνούμε μαζί της, δεν σημαίνει ότι θα την αποκαθηλώσουμε ως ερμηνεύτρια.
Και η Βίκυ Μοσχολιού στα δεξιά μας βρισκόταν πάντα, αλλά εμείς οι θαυμαστές την λατρεύαμε και την λατρεύουμε ακόμα.
Είναι σπουδαία τραγουδίστρια η Πρωτοψάλτη. Μαζί με τον Κραουνάκη και τη Λίνα έχουν γράψει ιστορία μεγάλη και λαμπρή στο ελληνικό τραγούδι. Άποψη μου».

Υπενθυμίζεται ότι η Άλκηστις Πρωτοψάλτη με ανάρτησή της στο Instagram έγραψε:

«Ένα ευχαριστώ από τα βάθη της ψυχής μου στα παιδιά μας που “φυλάσσουν Θερμοπύλες”

Απ ότι διαφαίνεται θα είναι μία «πράξη» διαρκείας από τον Έβρο μεχρι το Καστελόριζο ... Είμαστε όμως μαθημένοι να υπερασπιζόμαστε την Ελλάδα, κι αυτή τη φορά δεν θα είμαστε 300 θα είμαστε μια γροθιά . Σταθερά προσηλωμένοι στα ιδανικά μας και στον πολιτισμό μας. Δίκαιοι ... Σαν έτοιμοι από καιρό...».

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ένα ευχαριστώ από τα βάθη της ψυχής μου στους στρατιώτες μας που «φυλάσσουν Θερμοπύλες» Απ ότι διαφαίνεται θα είναι μία «πράξη» διαρκείας από τον Έβρο μεχρι το Καστελόριζο ... Είμαστε μαθημένοι να υπερασπιζόμαστε την Ελλάδα, κι αυτή τη φορά δεν θα είμαστε 300 θα είμαστε μια γροθιά . Σταθερά προσηλωμένοι στα ιδανικά μας και στον πολιτισμό μας. Δίκαιοι ... Σαν έτοιμοι από καιρό... Θα υπερασπιζόμαστε τον τόπο μας χωρίς να γινόμαστε απάνθρωποι. #greece #mybeautifulcountry #beautifulpeoples

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Alkistis Protopsalti -Greece (@alkistisprotopsalti) στις