Την 25η Μαρτίου θα κατατεθούν στεφάνια από ολιγομελείς αντιπροσωπείες των τοπικών αρχών.

«Στη διάρκεια κρίσεων ακούγαμε παντού "που είναι το κράτος"! Τώρα δεν το έχουμε ακούσει και πρέπει να κάνει ο καθένας ότι μπορεί για να μην το ακούσουμε. Το κράτος είμαστε όλοι εμείς και πρέπει να κάνουμε ο καθένας αυτό που του αναλογεί. Να βάλουμε όλοι πλάτη ώστε να περάσουμε αυτή την κρίση όσο το δυνατόν πιο ανώδυνα», τόνισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης και ζήτησε να τηρούνται αυστηρά οι οδηγίες του ΕΟΔΥ

Κατά τη διάρκεια της σύσκεψης συζητήθηκε ο συντονισμός κεντρικής και περιφερειακής διοίκησης για την αντιμετώπιση του προβλήματος του κοροναϊού.

Στη σύσκεψη μετείχαν επίσης η υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως, ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας, ο υπουργός Εσωτερικών Τάκης Θεοδωρικάκος, ο υπουργός Επικρατείας Γιώργος Γεραπετρίτης, ο υφυπουργός Εσωτερικών Θοδωρής Λιβάνιος, ο υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ αρμόδιος για τον Συντονισμό του Κυβερνητικού 'Εργου Άκης Σκέρτσος, ο Γενικός Γραμματέας Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς και ο καθηγητής Λοιμωξιολογίας Σωτήρης Τσιόδρας.

Υπενθυμίζεται πως τα σχολεία, τα Πανεπιστήμια, τα ΙΕΚ και τα φροντιστήρια έχουν κλείσει για 14 μέρες. Το Υπουργείο εξετάζει την περικοπή της ύλης ή την παράταση του διδακτικού έτους για την κάλυψη των χαμένων ωρών. 

Από την πλευρά του ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας, ανακοίνωσε πρόσθετη άδεια στους γονείς και ευέλικτο ωράριο.