Η εταιρεία επισημαίνει ταυτόχρονα πως για να ανταποκριθεί στις ανάγκες πρέπει να γίνει συλλογική προσπάθεια, με τους καταναλωτές να παραμένουν ήρεμοι: «για να αντεπεξέλθουμε σε αυτήν τη νέα πρόκληση με ψυχραιμία και υπευθυνότητα, ώστε να ανταποκριθούμε σε κάθε σας ανάγκη. Η προσπάθεια, όμως, για να είναι επιτυχής θα πρέπει να είναι και συλλογική. Γι' αυτό σας συνιστούμε να παραμείνετε ήρεμοι, να τηρείτε τους κανόνες υγιεινής και τα μέτρα ασφαλείας που έχουν οριστεί για την είσοδό στα σούπερ μάρκετ και να μην σας κυριεύει η ανησυχία για τυχόν ελλείψεις στα προϊόντα μας».

«Τα εργοστάσια της Softex εδώ στην Ελλάδα συνεχίζουν κανονικά τη λειτουργία τους, έχοντας πάντα ως γνώμονα την πλήρη κάλυψη των αναγκών των καταναλωτών σε είδη πρώτης ανάγκης. Τόσο στους χώρους του εργοστασίου όσο και στα γραφεία, η εταιρεία τηρεί αυστηρά τις οδηγίες του Υπουργείου Υγείας σχετικά με τον περιορισμό της εξάπλωσης του κορονοϊού (COVID-19) και εφαρμόζει όλα τα μέτρα πρόληψης, υγειονομικής παρακολούθησης και περιορισμού της διάδοσης της νόσου», αναφέρεται σε ανακοίνωση της εταιρείας.

«Στη Softex, το κύριο μέλημά μας είστε εσείς. Τηρείτε πιστά τις οδηγίες που δίνονται από τους αρμόδιους φορείς κι εμείς θα φροντίσουμε για εσάς και θα παραμείνουμε δίπλα σας σε όλες τις μικρές στιγμές της καθημερινότητάς σας», καταλήγει η ανακοίνωση.

Σε όλο τον κόσμο οι καταναλωτές συρρέουν στα σούπερ μάρκετ για την προμήθεια αντισηπτικών, τροφίμων μακράς διαρκείας αλλά και χαρτιών υγείας, με αποτέλεσμα να αδειάζουν τα ράφια. 

Δεν λείπουν μάλιστα και οι καβγάδες μεταξύ καταναλωτών για μία συσκευασία με χαρτιά υγείας.