Με κονκάρδες της καμπάνιας του υπουργείου Υγείας «Μένουμε Σπίτι», προκειμένου να παρακινήσει τους πολίτες να παραμείνουν εντός της οικείας τους για την καλύτερη αντιμετώπιση του κορονοϊού, εμφανίστηκαν ο Σωτήρης Τσιόδρας και ο Νίκος Χαρδαλιάς.

Κατά την καθημερινή ενημέρωση των πολιτών για τον Covid-19, ο λοιμωξιολόγος, εκπρόσωπος του υπουργείου Υγείας για τον Covid-19, Σωτήρης Τσιόδρας ανακοίνωσε 46 νέα κρούσματα με αποτέλεσμα να φτάσουν πλέον τα 464.

Από την πλευρά του ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς, τόνισε ότι δεν υπάρχει απόφαση για αναστολή των πτήσεων στο πλαίσιο των μέτρων για την αντιμετώπιση της εξάπλωσης του κορονοϊού και όσοι έρχονται στην Ελλάδα θα συμπληρώνουν ειδική φόρμα.

«Αντίθετα αυτό που ξέρω θα υπάρχει αυστηρότατος έλεγχος. Θα συμπληρώνουν φόρμα που θα αναγράφεται ο τόπος προορισμού τους και θα υπάρχουν εντατικοί έλεγχοι για το αν τηρούν τη δέσμευση και την οδηγία για τις 14 μέρες καραντίνα. Όλοι περνούν από ειδικά gates, ενημερώνονται σε 3-4 γλώσσες» είπε ο κ. Χαρδαλιάς.