Όπως γράφει το cretalive.gr, ο 45χρονος ζήτησε από τους δύο άνδρες να απομακρύνουν τη νεκροφόρα από το σημείο που είχαν σταθμεύσει και σχεδόν αμέσως δέχτηκε την επίθεσή τους.

Οι υπάλληλοι του γραφείου τελετών φέρεται να τον γρονθοκόπησαν προκαλώντας του σοβαρά τραύματα στο πρόσωπο και στη συνέχεια, όταν έγινε αντιληπτό το επεισόδιο, τράπηκαν σε φυγή. 

Ο εργαζόμενος δέχτηκε τις πρώτες βοήθειες από τους συναδέλφους του στο Βενιζέλειο και στη συνέχεια διακομίστηκε στο ΠΑΓΝΗ.

Με αφορμή το περιστατικό σε ανακοίνωσή της η Ένωση Εργαζομένων του Βενιζελειου "καταγγέλει σε όλους τους τόνους την απαράδεκτη επιθεση- ξυλοδαρμό συναδέλφου από προσωπικό γραφείου τελετών, που είχε ως αποτέλεσμα την διακομιδή του συναδέλφου στο εφημερεύον Νοσοκομείο".

Όπως επισημαίνεται στην ανακοίνωση:

"Το περιστατικό έλαβε χώρα εντός του Νοσοκομείου και δυστυχώς η παραβατική συμπεριφορά του εν λόγω γραφείου τελετών δεν είναι ασυνήθιστη, καθώς και στο παρελθόν έχει προβεί σε αντίστοιχες πράξεις.
Δηλώνουμε απερίφραστα τη συμπάθεια μας στον συνάδελφο και ταχεία ανάρρωση. Για το θέμα ενημερώθηκε άμεσα η Διοίκηση του Νοσοκομείου, η οποία και έπραξε τα δέοντα".