Συκγκεκριμένα σε μία εκκλησία στην Πάτρα ανήμερα της 25ης Μαρτίου, έγινε κανονικά λειτουργία. Ο όρθρος όπως ανέφεραν παρουσία περίπου 30 πιστών.

Παρά την απαγόρευση όλων των λειτουργιών από την πολιτεία ως μέτρο πρόληψης για τον περιορισμό εξάπλωσης του νέου κορονοϊού, ο Ιερός Ναός Αγίου Νικολάου στην Πάτρα λειτούργησε κανονικά.

Μάλιστα ο δημοσιογράφος Κωνσταντίνος Φλαμής που μπήκε με την κάμερα μέσα στον Ιερό Ναό εμποδίστηκε από πιστούς. Η λειτουργία διεκόπη και άπαντες τα έβαλαν με τον δημοσιογράφο ο οποίος κατέγραφε την σκηνή.

Την λειτουργία τέλεσε ο ιερέας Αναστάσιος Γκοτσόπουλος, γνωστός για τις σκληρές θέσεις του. Ο οποίος πολλές  φορές έχει έρθει σε αντιπαράθεση με τον Μητροπολίτη Χρυσόστομο αλλά και την Ιεραρχία. Όπως πρόσφατα για το Ουκρανικό ζήτημα. Πληροφορίες αναφέρουν πως είχε λειτουργήσει και την Κυριακή της σταυροπροσκυνήσεως.

Υπενθυμίζουμε  ότι προ ημερών είχε λειτουργήσει και ο Μητροπολίτης Κυθήρων, ο οποίος είναι πρόσωπο που συνδέεται πνευματικά με τον πάτερ Αναστάσιο Γκοτσόπουλο και στον οποίον ασκήθηκε ποινική δίωξη και θα καθίσει στο εδώλιο.

Ο Μητροπολίτης Πατρών Χρυσόστομος ενημερώθηκε για την ενέργεια του πάτερα Αναστασίου και μάλιστα έχει αποφασίσει να λάβει μέτρα σε βάρος του.

Με πληροφορίες από tempo24.news