Το φετινό Πάσχα θα είναι διαφορετικό εξαιτίας της πανδημίας του νέου κορονοϊού, έτσι προκειμένου να μην συρρεύσει ο κόσμος στις εκκλησίες και στους δρόμους για να λάβει το Άγιο Φως, ο Δήμος Ελληνικού – Αργυρούπολης αποφάσισε να μεταφερθεί σε κάθε σπίτι το Αναστάσιμο Φως, με κλιμάκιο της Διοίκησης του Δήμου.

Τη συγκεκριμένη κίνηση ανακοίνωσε ο δήμαρχος Ελληνικού – Αργυρούπολης, Γιάννης Κωνσταντάτος με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook με τίτλο «Το Αναστάσιμο Φως στο Σπίτι σας!», όπως γράφει:

«Το Μεγάλο Σάββατο με απόλυτο σεβασμό θα μεταφέρω το Αναστάσιμο Φως από το αεροδρόμιο στις εκκλησίες της πόλης μας. Στην συνεχεία και δίχως να έρθετε στους ναούς, μένοντας σπίτι σας, κλιμάκιο της Διοίκησης του Δήμου μας θα σας μεταφέρει το Άγιο Φώς σε κάθε γειτονιά, σε κάθε σπίτι»

Ακόμα αναφέρει ότι «δίχως να βγείτε στους δρόμους με μεγάλη προσοχή θα σας ανάψουμε τα φαναράκια που θα έχετε αφήσει όσοι επιθυμείτε, έξω από τις πόρτες των πολυκατοικιών».

Αναλυτικά η ανάρτηση του Γιάννη Κωνσταντάτου:

«Το Αναστάσιμο Φως στο Σπίτι σας!

Το Μεγάλο Σάββατο με απόλυτο σεβασμό θα μεταφέρω το Αναστάσιμο Φως από το αεροδρόμιο στις εκκλησίες της πόλης μας.
Στην συνεχεία και δίχως να έρθετε στους ναούς, μένοντας σπίτι σας, κλιμάκιο της Διοίκησης του Δήμου μας θα σας μεταφέρει το Άγιο Φώς σε κάθε γειτονιά, σε κάθε σπίτι.

Δίχως να βγείτε στους δρόμους με μεγάλη προσοχή θα σας ανάψουμε τα φαναράκια που θα έχετε αφήσει όσοι επιθυμείτε, έξω από τις πόρτες των πολυκατοικιών.

Η ενέργεια μας αυτή έχει ως στόχο να ενισχύσει τον αγώνα που δίνετε όλοι όσοι μένετε μέσα και το Άναστασιμο Φως να σημάνει την πραγματική ανάσταση στα σπίτια μας και στις ζωές μας.

Σύντομα θα ανακοινωθούν περισσότερες πληροφορίες.
Για την ώρα όλοι να προμηθευτείτε κλειστού τύπου μεταλλικά Φαναράκια.
Μένετε σπίτι και εμείς σας φέρνουμε το Αναστάσιμο Φως».