Η απάντηση της κυρίας Μπαλατσινού αφορούσε σε δημοσίευμα της ιστοσελίδας tvxs, η οποία ανήκει στον κ. Κούλογλου, που ανέφερε ότι «το site jenny.gr της Τζένης Μπαλατσινού, συζύγου του υπουργού Υγείας Βασίλη Κικίλια, είναι ανάμεσα στις ιστοσελίδες που προβάλλουν διαφήμιση της κρατικής καμπάνιας 'Μένουμε Σπίτι'».

Απαντώντας μέσω Twitter, η Τζένη Μπαλατσινού ανέφερε ότι το jenny.gr δεν της ανήκει εδώ και ένα χρόνο: «Προς αξιότιμο @SteliosKoul (και όλους όσους έσπευσαν να αναπαράξουν fake news), λυπάμαι αλλά θα σας απογοητεύσω. Το jenny.gr δεν μου ανήκει εδώ και 1 χρόνο. Σε αντίθεση με τη δική σας καριέρα η δική μου δεν υπήρξε ποτέ κρατικοδίαιτη»

Υπενθυμίζεται ότι χθες η koolworks A.E., κάτοχος του γυναικείου site jenny.gr, εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αναφέρει ότι πως η τοποθέτηση διαφημιστικού περιεχομένου (web banner) για την καμπάνια «Μένουμε Σπίτι» του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας έγινε δωρεάν στo πλαίσιo στήριξης της συνολικής προσπάθειας για τον περιορισμό του αντικτύπου του COVID-19.
Επιπλέον διευκρινίζεται πως η κυρία Τζένη Μπαλατσινού ουδεμία μετοχική σχέση έχει με την υποφαινόμενη εταιρία.