Η θερμοκρασία δεν θα παρουσιάσει αισθητή μεταβολή σε σχέση με την Κυριακή τόσο τη Μεγάλη Δευτέρα όσο και τη Μεγάλη Τρίτη, ωστόσο τη Μεγάλη Τετάρτη θα σημειώσει αισθητή πτώση στην κεντρική και στη βόρεια χώρα, ενώ μικρή περαιτέρω άνοδο θα παρουσιάσει από στα νότια και ειδικότερα στην Κρήτη.

Μεγάλη Δευτέρα

Καλές καιρικές συνθήκες αναμένεται να επικρατήσουν τη Μεγάλη Δευτέρα με πρόσκαιρες συννεφιές ορεινότερες περιοχές της ηπειρωτικής χώρας και αραιές συννεφιές από το απόγευμα στα δυτικά, κεντρικά και τα βόρεια, ενώ στο Αιγαίο οι βοριάδες δεν φαίνεται να ξεπερνούν τα 5 και κατά τόπους μόνο θα αγγίζουν τα 6 Μποφόρ.

Μεγάλη Τρίτη

Τη Μεγάλη Τρίτη αρχικά στη δυτική και βόρεια Ελλάδα αναμένεται λίγη συννεφιά  που κατά τη διάρκεια της μέρας θα πυκνώσει και θα δώσει ασθενείς και τοπικές βροχές στα κεντρικά και κυρίως στα βόρεια από το μεσημέρι και μετά. Οι άνεμοι θα στραφούν σε νοτιάδες, ενισχυόμενοι κατά τόπους στα πελάγη αλλά και σε ορεινές περιοχές της κεντρικής και της βόρειας Ελλάδας.

Μεγάλη Τετάρτη

Τη Μεγάλη Τετάρτη αναμένεται να επικρατήσει γενικά άστατος καιρός με τοπικές βροχές αρχικά στη βορειοανατολική Ελλάδα και τις θερμές ώρες της ημέρας στην υπόλοιπη ηπειρωτική χώρα, ενώ θα σημειωθούν και τοπικές χιονοπτώσεις σε ορεινές περιοχές της κεντρικής και της βόρειας χώρας. Οι άνεμοι θα πρέπει να στραφούν σε βοριάδες, ενισχυόμενοι στο Αιγαίο κατά τη διάρκεια στα 6 με 7 Μποφόρ.