Στη δημοσιότητα δόθηκε, μέσω της ιστοσελίδας Indymedia, το βίντεο της επίθεσης που δέχθηκε τα ξημερώματα ο ΣΚΑΪ, με μολότοφ από ομάδα αγνώστων. 

Εκείνοι που με το κείμενό τους, αναλαμβάνουν την ευθύνη της επίθεσης, αναφέρουν μάλιστα στο υστερόγραφό τους: «Κατά την διάρκεια της δράσης τηρήσαμε όλα τα μέτρα προστασίας, φορώντας μάσκες , γάντια και κρατώντας αποστάσεις ασφαλείας».

Το κείμενο υπογράφεται από «Αναρχικοι/ες Συντροφοι/ες» ενώ στην αιτιολόγηση της επίθεσης, αναφέρει:

«Τα ΜΜE επιδοτήθηκαν με 11 εκατομμύρια και την δυνατότητα μη καταβολής της δόσης για την άδεια λειτουργείας τους (άλλα 35 εκατομμύρια).Αυτά τα λεφτά τα πήραν , όχι για να προβάλουν την καμπάνια του ''μένουμε σπίτι" αλλά για να φέρουν τα γεγονότα στα μέτρα που βολεύει τα αφεντικά τους, προβάλλοντας ψευδείς και διαστρεβλωμένες ''ειδήσεις" ή αποκρύπτοντας τελείως γεγονότα .Άλλωστε ο ίδιος ο Χρυσοχοΐδης παραδέχτηκε ότι "τα ΜΜΕ παραπλανούν και καλά κάνουν γιατί η πειθαρχεία πρέπει να είναι απόλυτη". 

Ενδεικτικό είναι οτι όταν η εργασιακή ασυδοσία έχει φτάσει σε καινούρια ρεκόρ, τα αφεντικά να απολύουν και να τρομοκρατούν εργαζόμενους, να επιβάλουν απλήρωτες υπερορίες και μειώσεις μισθών, όταν οι άστεγοι, οι τοξικοεξαρτιμένοι, οι μετανάστες , οι πρόσφυγες και οι κρατούμενοι αφήνονται στην μοίρα τους , τα κανάλια αποπροσανατολίζουν την κοινή γνώμη κυνηγώντας παππούδια στις γειτονιές και δημιουργώντας συνωστισμό στις παραλίες με κινηματογραφικά κόλπα. Ένα ακόμα τρανταχτό παράδειγμα της χυδαιότητας τους είναι η φίμωση της συνέντευξης τύπου των γιατρών του ΟΕΝΓΕ , που ξεφτίλισαν την ΝΔ προβάλλοντας την ανεπάρκεια τους και ξεσκεπάζοντας μερικά από τα ψέματα τους».