Εξαιτίας των περιοριστικών μέτρων που ισχύουν για την αντιμετώπιση του νέου κορονοϊού, το φετινό Πάσχα ήταν διαφορετικό. Έτσι όπως φαίνεται από το βίντεο drone της ομάδας Up Stories, τη Δευτέρα του Πάσχα, μία ημέρα που παραδοσιακά η κίνηση στις εθνικές οδούς ήταν αυξημένη καθώς επέστρεφαν οι εκδρομείς, το κύριο χαρακτηριστικό είναι οι άδειοι δρόμοι και στα δύο ρεύματα και διόδια χωρίς αυτοκίνητα για πολύ ώρα.

Η ομάδα δημοσίευσε το βίντεο στο λογαριασμό της στο YouTube όπου διακρίνονται οι έρημοι δρόμοι και έχει γράψει και ένα κείμενο για να δώσει έμφαση για την απουσία αυτοκινήτων από τους δρόμους.

«Δευτέρα του Πάσχα σήμερα και η καθιερωμένη αυξημένη κίνηση στις Εθνικές οδούς λόγο της επιστροφής τους από τα μέρη που πέρασαν τις ημέρες του Πάσχα παραδοσιακά θα έπρεπε να είναι πολύ αυξημένη.

Στα διόδια θα έπρεπε να δημιουργούνται ουρές μερικών η πολλών χιλιομέτρων και στις εισόδους των μεγάλων πόλεων θα έπρεπε να υπάρχει μποτιλιάρισμα αρκετών χιλιομέτρων ειδικά όσο πλησιάζει η νύχτα.

Φέτος όμως ζήσαμε ένα διαφορετικό Πάσχα, ένα ιστορικό Πάσχα. Οι δρόμοι στις μεγάλες πόλεις είναι άδειοι, οι είσοδοι αυτών θα παραμείνουν άδειοι όσο και αν περνά η ώρα και πέφτει το σκοτάδι και η εικόνα στις Εθνικές οδούς μιλάει από μόνη της. Άδειοι δρόμοι και στα 2 ρεύματα και διόδια χωρίς αυτοκίνητα για πολύ ώρα».