Εμφανώς συγκλονισμένος ο παππούς του 35χρονου, ο οποίος μιλώντας στον ΑΝΤ1, υποστήριξε ότι ήταν καθόλα υγιής και ακόμα δεν μπορεί να καταλάβει ακόμα πώς ο εγγονός του έχασε τη ζωή του από τον κορονοϊό.

«Δεν κάπνισε, πιοτό δεν έβαλε στο στόμα του. Τίποτα βρε παιδί μου, τίποτα! Δεν είχε αρρωστήσει το παιδί. Δεν είχε ποτέ αρρωστήσει και να πάει στο νοσοκομείο. Τι να πω, βρε κορίτσι μου; Τι να κάνεις; Τώρα πρόσφατα είχε παντρευτεί. Ένα 18 μηνών παιδάκι έχουνε και έμεινε τώρα αυτό ορφανό».

Ακόμα σχετικά με την τελευταία επικοινωνία που είχαν είπε:

«Ήταν μια χαρά το παιδί, με το τηλέφωνο μιλούσαμε. “Καλά είσαι;” “Έχω λίγο πυρετό και αυτό θα κατέβει. Προσπαθούν οι γιατροί”, λέει. Ε, ξαφνικά σε δυο τρεις ώρες μετά πέθανε το παιδί, αν είναι δυνατόν δηλαδή! Αν είναι δυνατόν!».

Στις 11 Απριλίου ο 35χρονος εμφάνισε πυρετό που δεν υποχωρούσε, στις 15 Απριλίου μπήκε στην εφημερία του νοσοκομείου Άγιος Δημήτριος στη Θεσσαλονίκη με πνευμονία.

Το πρώτο τεστ που έκανε για τον κορονοϊό, βγήκε αρνητικό, όμως αντιμετωπίστηκε ως ασθενής με Covid-19, καθώς ήδη είχε εκδηλώσει συμπτώματα του ιού. Το Μεγάλο Σάββατο η κατάστασή του, παρουσίασε ραγδαία επιδείνωση και μπήκε στην εντατική, όπου τα ξεμωράματα της Τρίτης τελικά κατέληξε.

Η περίπτωση του 35χρονου, σύμφωνα με τους ειδικούς θυμίζει εκείνη του 42χρονου Γερμανού καθηγητή που απεβίωσε από τον κορονοϊό στο Ηράκλειο.

Υπενθυμίζεται ότι στην περίπτωση του 35χρονου αναφέρθηκε και ο Σωτήρης Τσιόδρας.