«Με ειδοποίησε ο αδερφός μου να πάω στο Κέντρο Υγείας των Ανωγείων γιατί σκοτώσανε τον Γιώργη. Έχασα τη γη κάτω απ'τα πόδια μου. Θέλω την παραδειγματική τιμωρία του κατηγορούμενου. Ο γιος μου προσπαθούσε να συμβιβάζει τους ανθρώπους που έχουν τσακωθεί. Ήταν χουβαρντάς, φιλήσυχος» λέει η μητέρα του Γιώργου Ξυλούρη στο Star.

«Εμείς θέλουμε δικαιοσύνη, περιμένουμε τις αποφάσεις. Όταν βγει η αλήθεια θα μιλήσουμε όλοι. Θέλουμε ηρεμία, μόνο αυτό θέλουμε» λέει η αδερφή του. «Ο αδερφός μου πήδηξε από ένα παράθυρο σε διπλανό σπίτι και στη συνέχεια στο δρόμο. Μετά από λίγο άκουσα τη γυναίκα του αδερφού μου να φωνάζει ότι έφυγε και άκουσα φωνές και πυροβολισμούς. Έτρεξα και είδα τον αδερφό μου πεσμένο στο έδαφος» προσθέτει. 

Μέχρι στιγμής, σύμφωνα με το Star, έχουν καταθέσει 11 μάρτυρες από τους οποίους όμως κανείς δεν ήταν μπροστά την ώρα του εγκλήματος.

«Μου πήραν τον άγγελό μου και με ατίμασαν» λέει ο γιος του Λευτέρη Καλομοίρη

«Δεν φτάνει ότι μου πήραν τον άγγελό μου, τον πατέρα μου, με ατίμασαν κιόλας» λέει ο 29χρονος γιος του Λευτέρη Καλομοίρη μέσα από τις φυλακές του Ρεθύμνου, όπου κρατείται.

Ο 29χρονος, με δήλωσή του στην εφημερίδα «Ελεύθερος Τύπος» ζητάει αυτή την κρίσιμη ώρα να επικρατήσει «η λογική» στις δύο οικογένειες.

Ολόκληρη η δήλωση του γιου του Λευτέρη Καλομοίρη:

«Δεν φτάνει ότι μου πήραν τον άγγελό μου, τον πατέρα μου, με ατίμασαν κιόλας. Φθάνουν στο σημείο να λένε ότι ο πατέρας μου σκοτώθηκε απ’ το δικό μου πιστόλι, ενώ εκτελέστηκε από αυτούς μπροστά στα μάτια της μάνας μου, πολύ πριν φτάσω στο συμβάν εγώ. Όπως και να έχει όμως, παρακαλώ τον Θεό να τους βοηθήσει όλους να λογικευθούν και να σκεφθούν και τις δύο οικογένειες».