Μιλώντας στην εκπομπή «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα», ο γνωστός συγγραφέας, Πέτρος Τατσόπουλος αναφέρθηκε στο ζήτημα της Θείας Κοινωνίας και το όλο θέμα που έχει δημιουργηθεί σχετικά με το πόσο ασφαλές είναι να κοινωνήσει κάποιος κατά τη διάρκεια της πανδημίας του κορονοϊού.

«Ποτέ δεν έκρυψα και ποτέ δεν υποκρίθηκα ότι είμαι άθρησκος. Φυσικά δεν θα κοινωνήσω, δεν θα κοινωνούσα είτε υπήρχε ο κορονοϊός είτε όχι», δήλωσε αρχικά ο Πέτρος Τατσόπουλος.

Στη συνέχεια και μετά από σχετική ερώτηση για τους καλλιτέχνες οι οποίοι ανέφεραν ότι θα ήθελαν να κοινωνήσουν όπως η Μαρία Σολώμου, ο Νίκος Οικονομόπουλος και ο Στράτος Τζώρτζογηλου, δήλωσε:

«Θεωρώ εγκληματική επιπολαιότητα κάτω από αυτές τις συνθήκες να προσπαθείς, είτε για λόγους δημοσιότητας να προβάλεις τον εαυτό σου, είτε για να προτρέψεις κάποιους να κάνουν κάτι τόσο εγκληματικά ανεύθυνο».

«Θυμάμαι τον καιρό που πήγαινα ως παιδί στην εκκλησία, ήμουν παπαδάκι γα 2-3 χρόνια, ότι εκείνοι οι οποίοι ήθελαν να κοινωνήσουν, δεν το διαφήμιζαν. Ένας άνθρωπος και στη συγκεκριμένη περίπτωση ένας καλλιτέχνης το κάνει για να διαφημίσει τον εαυτό του σε ένα συγκεκριμένο target group θρησκευόμενων ανθρώπων», προσέθεσε.