Μιλώντας στην εκπομπή του Mega «Live Νews», από το σπίτι του όπου βρίσκεται και αναρρώνει από τα τραύματα του, ο νεαρός εμφανίζεται μετανιωμένος.

«Δεν θυμάμαι τίποτα, δεν θυμάμαι. Ευχαριστώ πάντως πολύ όλους σας που νοικιαστήκατε για μένα αλλά δεν θυμάμαι τίποτα».

«Έχω χτυπήσει στη μέση και λίγο στο πόδι. Το έχω μετανιώσει», δήλωσε ο 17χορνος.

Μάλιστα σε νέο βίντεο ακούγονται τα όσα έλεγαν συνομήλικοί του, τη στιγμή που αποφάσιζε να ρισκάρει τη ζωή του.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής δεν είναι ο πρώτος. Τόσο έφηβοι, αλλά και μικρότερα παιδιά, έχουν δοκιμάσει το ίδιο σάλτο μορτάλε και στο παρελθόν. Όλα με σκοπό να αποδείξουν στις παρέες τους ότι δεν φοβούνται.

Ανακουφισμένη μετά το ισχυρό σοκ που υπέστη και η μητέρα του. Ξέρει πως το παιδί της απέφυγε τον θάνατο τυχαία.

«Ξεκινά παίρνει φόρα κι εκεί κάπου προφανώς γλιστράει. Βέβαια εάν δείτε το βίντεο είναι άλλα δύο παιδιά από πίσω του. Τώρα εγώ δεν θέλω να κατηγορήσω κάποιον, δεν μπορώ να ξέρω τι έχει γίνει και δεν έχει σίγουρα και πρόσβαση για να πάρεις μεγάλη φόρα για να πέσεις και έτσι έπεσε στο τσιμέντο».

Σχετικά με τις που εκτυλίχθηκαν στο λιμάνι της Ναυπάκτου, το βράδυ της περασμένης Κυριακής, η μητέρα του αναφέρει.

«Χτύπησε εκεί και μετά έφερε τούμπα και έπεσε μέσα στο νερό. Για καλή του τύχη ήταν κάποιος κύριος εκεί από το λιμενικό, ο οποίος δεν ήταν σε ώρα εργασίας ήταν με τη γυναίακ του και έπεσε ο άνθρωπος μέσα και τον έσωσε. Γιατί θα πήγαινε από πνιγμό».

Όπως λέει ο 17χρονος και η μητέρα του, ένα στοίχημα που λίγο έλειψε να στοιχίσει μια ανθρώπινη ζωή, δεν ήταν χρηματικό. Τα παιδιά άρχισαν να προκαλούν το ένα το άλλο και ο 17χρονος αποφάσισε να δοκιμάσει το αδιανόητο.

«Αυτό γίνεται συνέχεια με στοιχήματα», λέει ο 17χρονος.

Ιδιαίτερη ανησυχία προκαλούν και οι αλλεπάλληλες καταγγελίες, ότι ανάλογες πτώσεις έχουν καταγραφεί και στο πρόσφατο παρελθόν.

«Βάζουν στοίχημα για λεφτά αλλά ο γιος μου το έκανε επειδή κάποιος υποτιθέμενος φίλος του έλεγε πως είναι κότα αν δεν πέσει».