Σύμφωνα με το corfutvnews.gr, το πόρισμα του ιατροδικαστή κύριου Τσαλικίδη, απροσδιόριστη  είναι έως τώρα η αιτία θανάτου της 29χρονης γι' αυτό αναμένονται τα αποτελέσματα και των υπολοίπων εξετάσεων.
Ο ίδιος δήλωσε συγκλονισμένος από τον τραγικό θάνατο της 29χρονης μητέρας.

Από την πλευρά της η μητέρα της 29χρονης μιλώντας στην εκπομπή του Star «Αλήθειες με τη Ζήνα», είπε ότι το παιδί της δεν αντιμετώπιζε κάποιο πρόβλημα υγείας, κάτι το οποίο είχε επισημάνει και στενός φίλος της άτυχης γυναίκας.

«Το παιδί μου πήρε το παιδάκι γιατί είχε ουρολοίμωξη και της είπε ο παιδίατρος να το πάει στο νοσοκομείο. Το παιδί μου δεν είχε απολύτως τίποτα. Ήταν μία μαμά που είχε ένα παιδάκι 17 μηνών και το συγκεκριμένο 3 μηνών. Εγώ έμεινα στο σπίτι για να κρατήσω το μεγαλύτερο παιδάκι. Πήγε με τον άντρα της στο νοσοκομείο, μίλησα μαζί της στις 23:30 το βράδυ και ήταν όλα καλά και στις 00:30 έφυγε. Δεν ξέρω τίποτα άλλο. Δεν έχω πάει στο νοσοκομείο. Δεν με αφήνουν να πάω. Είναι ο άντρας της εκεί με την πεθερά της», δήλωσε η μητέρα της 29χρονης και προσέθεσε ότι τα τελευταία δύο χρόνια, η γυναίκα δεν εργαζόταν και είχε αφοσιωθεί στο μεγάλωμα των παιδιών της.

Η άτυχη γυναίκα, μητέρα δύο παιδιών, εντοπίστηκε το βράδυ της Τρίτης, πεσμένη στο πάτωμα από άλλους συνοδούς ασθενών, στο θάλαμο όπου νοσηλευόταν το 3 μηνών παιδί της, το οποίο συνόδευε, όταν το έντονο κλάμα του παιδιού τούς ανησύχησε και έσπευσαν να δουν τι συμβαίνει.

Αμέσως ενημερώθηκαν οι γιατροί του νοσοκομείου που κατέβαλαν κάθε υπεράνθρωπη προσπάθεια για την ανάνηψη της, χωρίς όμως να τα καταφέρουν.

Ο διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Κέρκυρας, Λεωνίδας Ρουμπάτης δήλωσε για το τραγικό συμβάν:

«Την είδε μια συνοδός άλλου παιδιού να πέφτει κάτω. Φώναξε τις νοσηλεύτριες, φώναξε τους γιατρούς, προσπάθησαν να την επαναφέρουν. Δυστυχώς δεν μπορέσαμε και είμαστε και λίγο σοκαρισμένοι. Ήταν τόσο γρήγορος ο θάνατος που δεν μπορέσαμε να κάνουμε κάτι».