Στο ένα βίντεο από κάμερες ασφαλείας διακρίνεται η 33χρονη να παρκάρει το αυτοκίνητο της, να βγαίνει αυτό και να κατευθύνεται προς το κτήριο της εργασίας της, όπου έγινε η επίθεση.

Στο δεύτερο βίντεο διακρίνεται κόσμος που έχει μαζευτεί γύρω από το κτήριο και στο τέλος φαίνεται η 33χρονη να βγαίνει υποβασταζόμενη από το χώρο.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, η επίθεση έγινε από γυναίκα, η οποία έριξε το βιτριόλι στο πρόσωπο της 33χρονης και τράπηκε σε φυγή. Πιθανότατα η δράστης ήθελε να εκδικηθεί για προσωπικούς λόγους την 33χρονη. Η τραυματίας μεταφέρθηκε με εγκαύματα σε ιδιωτικό νοσοκομείο του Πειραιά.

Η δράστης της επίθεσης γνώριζε πού εργάζεται το θύμα και πήγε εκεί για να της επιτεθεί. Η ενέδρα στήθηκε στην είσοδο της εταιρίας όπου εργάζεται η 33χρονη, όπου υπάρχουν κάμερες ασφαλείας. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, την ώρα της επίθεσης υπήρχαν μάρτυρες, ενώ την έρευνα ανέλαβε το Τμήμα Ασφαλείας Καλλιθέας. Η σύλληψη της δράστιδας, η οποία φορούσε στο πρόσωπο μάσκα,  θεωρείται θέμα χρόνου από την ΕΛ.ΑΣ.

Φωτορεπροτάζ: Ειρήνη Μιλή