Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, ο υποδιευθυντής Επειγόντων Περιστατικών του Νοσοκομείου «Metropolitan», στο οποίο μεταφέρθηκε η 33χρονη που δέχθηκε επίθεση με βιτριόλι στην Καλλιθέα, Πάρις Μπουλές μίλησε για την κατάσταση στην οποία έφτασε η γυναίκα στο νοσοκομείο.

«Στις 9:48 το πρωί, προσήλθε στο τμήμα επειγόντων μία νέα γυναίκα, ουρλιάζοντας και όντας σε έξαλλη κατάσταση και ημίγυμνη. Πολύ γρήγορα αντιληφθήκαμε ότι πρόκειται για μία γυναίκα που έχει δεχθεί επίθεση με κάποιου είδους καυστική ουσία. Το αντιμετωπίσαμε άμεσα ως εγκαυματία, προσπαθήσαμε να διαχειριστούμε και τον πόνο γιατί η γυναίκα ήταν σε μία κατάσταση σοκ μετά από αυτό που της είχε συμβεί».

«Στην ερώτηση μου “τι είχε συμβεί;”, δεν μπορούσε να καταλάβει τι είχε γίνει, ψέλλιζε για μία γυναίκα με μαύρα που την περίμενε και τις έριξε κάτι πάνω της».

«Η γυναίκα είχε στο 20% της επιφανείας του σώματος χημικά εγκαύματα, στο πρόσωπο, τράχηλο, στο θώρακα και στο αριστερό άνω άκρο και φυσικά στο μάτι της, όπου δυστυχώς τα πράγματα δεν πάνε και τόσο καλά γι' αυτή την περιοχή του σώματος της. Την μεταφέραμε μετά από 10 σχεδόν λεπτά στη Μονάδα, όπου οργανωμένη ομάδα πλαστικών χειρουργών και οφθαλμιάτρων προσπαθούν ακόμα να κάνουν το καλύτερο γι' αυτή την άτυχη γυναίκα».

«Το ένα από τα δύο μάτια δεν είναι σε καλή κατάσταση. Οι οφθαλμίατροι ακόμα δεν έχουν καταλήξει. Έχει ένα μεγάλο χημικό έγκαυμα ο αμφιβληστροειδής και το πιο πιθανό είναι να έχει ένα σοβαρό πρόβλημα».