Αυτό καθώς η ίδια ίσα που κατάφερε να ψελλίσει μερικά λόγια, οι συγγενείς δεν γνώριζαν τίποτα για τα προσωπικά της, ενώ και οι συνάδελφοι της αποδεικνύονται «σφίγγες». Ελάχιστα διαφωτιστικοί στις καταθέσεις τους ήταν και οι δύο άνδρες που κατά το παρελθόν φέρεται να σχετίζονταν η 34χρονη γυναίκα. Βέβαια οι αστυνομικοί θα συνεχίσουν να λαμβάνουν μαρτυρικές καταθέσεις και να ψάχνουν απαντήσεις, καθώς είναι πεπεισμένοι για τα κίνητρα της μαυροφορεμένης γυναίκας με τη μάσκα.

Πρόθεση της ήταν να «τιμωρήσει» με το βιτριόλι στο πρόσωπο την 34χρονη, στερώντας της την όμορφη εξωτερική εικόνα της. Πρόκειται δηλαδή για ένα περιστατικό που δείχνει μίσος και εμπάθεια προς την άτυχη γυναίκα, που αρχικά νοσηλευόταν στο Metropolitan και το μεσημέρι της Πέμπτης μεταφέρθηκε στο Θριάσιο.

Κάποια καλά νέα ήρθαν από εκεί, καθώς οι γιατροί με υπεράνθρωπες προσπάθειες κατάφεραν τελικά να σώσουν το μάτι της, αν και ο αμφιβληστροειδής έχει υποστεί μεγάλη ζημιά και θα της αφήσει σημαντικό πρόβλημα στην όραση.

Οι επόμενες, βέβαια, εβδομάδες θα είναι εξίσου δύσκολες καθώς το βιτριόλι έχει προκαλέσει βαθιά τραύματα σχεδόν στο 20% του κορμιού της και συγκεκριμένα στο πρόσωπο, τον λαιμό, τα χέρια και τον θώρακα.