.Μιλώντας στον ΣΚΑΙ, τόνισε ότι η Ιωάννα είπε πώς η μαυροντυμένη γυναίκα που της έριξε το βιτριόλι, φαινόταν να ξέρει το χώρο όπου έγινε η επίθεση.

Στην εκπομπή ελέχθη ακόμη ότι η κοπέλα είχε χωρίσει πρόσφατα από σχέση, αλλά ο - πρώην πλέον – σύντροφός της δεν θεωρείται ότι έχει οποιαδήποτε σχέση με την υπόθεση.

Την ίδια ώρα, οι καταθέσεις συγγενών, φίλων και συνεργατών ελάχιστα έχουν προσφέρει στην έρευνα της ΕΛ.ΑΣ., καθώς όλοι υποστηρίζουν ότι δεν γνωρίζουν τίποτα και δεν πάει κάπου το μυαλό τους. Γι’ αυτό και οι αστυνομικοί της Ασφάλειας περιμένουν εναγωνίως το «πράσινο φως» από τους γιατρούς, προκειμένου η Ιωάννα να δώσει την πρώτη της ολοκληρωμένη κατάθεση. Αυτό, καθώς μέχρι σήμερα είχε απλά και μόνο κάποιες συζητήσεις ελάχιστων λεπτών.

Καθώς περνούν οι ημέρες και με τη βοήθεια των ψυχολόγων, οι Αρχές εκτιμούν ότι οι σκέψεις της 34χρονης γυναίκας θα αρχίσουν να καθαρίζουν και ενδεχομένως να τους δώσει κάποιο επιπλέον στοιχείο για τη μαυροφορεμένη γυναίκα με το βιτριόλι. Ήδη, άλλωστε, στη δεύτερη συζήτηση που είχε με τους αστυνομικούς της Ασφάλειας φέρεται να είπε ότι ενδεχομένως κάτι να τις θυμίζει, αλλά δεν μπορεί αυτή την ώρα να συνδυάσει το από πού.