Σύμφωνα με πληροφορίες του citybus-drivers.com, το συμβάν σημειώθηκε στο τέρμα της λεωφορειακής γραμμής 171 «ΣΤ. ΕΛΛΗΝΙΚΟ - ΒΑΡΚΙΖΑ» στη Βάρκιζα περίπου στις 12:30 το μεσημέρι της Κυριακής. 

Το περιστατικό έλαβε χώρα πίσω από τη στάση του τέρματος, όπου ήταν παρκαρισμένο ένα λεωφορείο της γραμμής και παράπλευρα από δεξιά του βρίσκονταν δύο ΙΧ αυτοκίνητα έξω από τα οποία ήταν τρεις άνδρες και μία γυναίκα. Το λεωφορείο της γραμμής του οδηγού που δέχτηκε επίθεση στάθμευσε στη στάση του τέρματος για το προκαθορισμένο δρομολόγιο και μπροστά από το λεωφορείο που ήταν ήδη παρκαρισμένο και τα δύο οχήματα.  Ο οδηγός άνοιξε τις πόρτες του λεωφορείου και τότε οι τρεις άνδρες κατευθύνθηκαν προς το μέρος του, μπήκαν εντός του λεωφορείου και τον χτύπησαν αφού πριν ειρωνικά και προκλητικά τον χλεύαζαν αν ενοχλούν που βρίσκονται παρκαρισμένοι σε χώρο στάθμευσης λεωφορείων. 

Ευτυχώς εκείνη τη στιγμή εντελώς τυχαία περνούσαν αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ και οι δράστες οδηγήθηκαν στο αστυνομικό τμήμα, ενώ ο συνάδελφος διακομίστηκε με ασθενοφόρο στο «Τζάνειο» νοσοκομείο.