«Ήταν ψηλή, αδύνατη, δεν την πρόσεξα πολύ, όλα έγιναν μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα χωρίς να μου μιλήσει καθόλου, χωρίς να μου πει τίποτα. Ξαφνικά γύρισα να δω ποια είναι αυτή που βρίσκεται στην είσοδο της πολυκατοικίας και εκείνη μου έριξε το βιτριόλι. Όλα κράτησαν λίγα δευτερόλεπτα. Πονούσα φριχτά, δεν θυμάμαι τίποτα παραπάνω», είπε η 34χρονη στους αστυνομικούς σύμφωνα με το STAR.

Οι αστυνομικοί επισκέφτηκαν την 34χρονη το Σάββατο, την Κυριακή ενώ αναμένεται να μιλήσουν μαζί της και τη Δευτέρα, σύμφωνα με το OPEN.

Η 34χρονη έχει υποστεί βλάβες στο μεγαλύτερο μέρος του προσώπου της. Έχει αλλοιωθεί η μύτη και το αριστερό της αυτί ενώ έχει υποστεί βλάβες στον τράχηλο, στα χέρια, το στήθος και μεγάλο μέρος του κορμού της.

Σύμφωνα με τις Αρχές η δράστης της επίθεσης επόπτευε την περιοχή ενώ αυτόπτες μάρτυρες ισχυρίζονται πως βγήκε από την πολυκατοικία πριν την 34χρονη.

«Η δράστης είναι ικανοποιημένη. Γιατί αυτό ήθελε και αυτό έπραξε. Κατέστρεψε το πρόσωπο, το σώμα και πιθανώς να αφήσει ανάπηρη μια κοπέλα την οποία ήθελε να εκδικηθεί. Δεν πήγε να παραδοθεί με τύψεις και μπορεί να πιστέψει πως δεν πρόκειται ποτέ να την πιάσουν» είπε ο ψυχίατρος, Δημήτρης Σούρας. «Το μυστικό κρύβεται στην Ιωάννα και πρέπει όταν ξεπεράσει το σοκ να μιλήσει», συμπλήρωσε.

Η 34χρονη «δεν αποκλείει το γεγονός να είναι κάποια γυναίκα που έχει εμμονή μαζί της ή να πίστευε κάτι που δεν είναι πραγματικό. Ήξερε που πρέπει να κρυφτεί, που πρέπει να ανέβει», σύμφωνα με τον δικηγόρο, Απόστολο Λύτρα.