«Καταλαβαίνω τι έχει περάσει, ήμουν δίπλα του αλλά μόνος του έθαψε τον εαυτό του γιατί του δόθηκε μία φορά η ευκαιρία με το νόμο να βγει έξω, να ξαναφτιάξει τη ζωή του και έκανε το ίδιο λάθος. Έτσι είναι σαν να δικαίωσε τα θύματα», δηλώνει στον ΑΝΤ1 η 22χρονη Μαρίνα, πρώην σύντροφος του 47χρονου «δράκου» του Κάβου.

«Μου έλεγε συνέχεια “Μαρίνα φοβάμαι, φοβάμαι μήπως μου την έχουν στημένη να με ξανακλείσουν μέσα”. Κατάφερε να κάνει τον κόσμο να τον διώξει γιατί ενοχλούσε. Μπήκε σε κάποια μαγαζιά και προσπαθούσε να κλέψει, μετά το έκανε και σε σπίτια» συμπλήρωσε.


«Με βίασε πέντε φορές και με απείλησε με μαχαίρι να κοιμηθώ πλάι του»

Τον εφιάλτη που έζησε στα χέρια του «βιαστή του Κάβου» περίεγραψε λίγους μήνες νωρίτερα, στο περιθώριο της αποφυλάκισής του, η 32χρονη Βρετανίδα Κέιλι Μόργκαν.

Η 32χρονη αεροσυνοδός, ένα από τα θύματα του «δράκου του Κάβου», περιγράφει τις στιγμές φρίκες που έζησε και εκφράζει την αγανάκτησή της για την αποφυλάκισή του.

«Θέλω να ξέρω γιατί αποφυλακίστηκε. Δεν πιστεύω ότι έχει αλλάξει. Δεν αλλάζουν άνθρωποι όπως αυτός και τώρα φοβάμαι ότι θα κάνει σε άλλα θύματα ό,τι έκανε σε εμένα. Όταν άκουσα ότι βγήκε, σοκαρίστηκα. Έκλαιγα και αηδίασα» έλεγε τον Σεπτέμβριο η Μόργκαν, σύμφωνα με τη Daily Mail. 

Ο «δράκος του Κάβου» της επιτέθηκε κατά την διάρκεια μιας βόλτας που έκανε στην παραλία. Ο 47χρονος την χτύπησε και την έσυρε από τα μαλλιά σε ένα δάσος της περιοχής όπου την βίασε πέντε φορές υπό την απειλή μαχαιριού. Η Μόργκαν αναφέρει ότι ο ίδιος είχε βιάσει μια γυναίκα που γνώρισε και της είχε περιγράψει τα τατουάζ του, οπότε όταν τον είδε, ήξερε τι επρόκειτο να της συμβεί.

Αφού τη βίασε, σύμφωνα με όσα περιγράφει η 32χρονη, την απειλούσε με μαχαίρι ώστε να ξαπλώσει δίπλα του και να κοιμηθούν μαζί. Ώρες μετά, της έδωσε 10 ευρώ και την συμβούλεψε να πάει σε νοσοκομείο και έτσι η κοπέλα κατάφερε να διαφύγει.

Η 32χρονη αναφέρει πως δικαστής της υπόθεσης της συμβούλεψε να «αφήσει πίσω το περιστατικό» και να απολαύσει τη ζωή της από εκεί κι έπειτα.

Η στιγμή της σύλληψης του «δράκου του Κάβου» - Κρυβόταν με κυνηγετικό όπλο έτοιμο για χρήση

Ένα οπλισμένο κυνηγετικό μονόκαννο όπλο είχε στην κατοχή του ο «βιαστής του Κάβου» ή δράκος της Κέρκυρας, ο οποίος κρυβόταν για περισσότερες από δύο εβδομάδες μέχρι το Σάββατο όταν και συνελήφθη σε χαράδρα όπου έπεσε, προσπαθώντας να ξεφύγει από τους αστυνομικούς.

Η στιγμή που πυροσβέστες ανασύρουν από την χαράδρα 200 μέτρων τον 47χρονο «βιαστή του Κάβου»: