Με αυτά λόγια σχολιάζει στο reader.gr πηγή της ΕΛ.ΑΣ., την πορεία των ερευνών για τον εντοπισμό της μαυροφορεμένης γυναίκας με το βιτριόλι που επιχείρησε να καταστρέψει την όμορφη εικόνα της Ιωάννας. Η αλήθεια είναι ότι οι αστυνομικοί της Ασφάλειας περιμένουν πως και πως την πρώτη κατάθεση της 34χρονης η οποία εξακολουθεί να νοσηλεύεται στην εξειδικευμένη Μονάδα Εγκαυμάτων του «Θριασίου» Νοσοκομείου. Μέχρι στιγμής οι ολιγόλεπτες κουβέντες μαζί της, ελάχιστα έχουν βοηθήσει την πορεία των ερευνών.

Το ίδιο συμβαίνει και με τις καταθέσεις συγγενών, φίλων και συναδέλφων, αλλά και πρώην ατόμων του στενού περιβάλλοντος της όπως ένας πρώην σύντροφος της Ιωάννας. Γι' αυτό και οι αστυνομικοί εξετάζουν καρέ - καρέ τα βίντεο από τις κάμερες ασφαλείας και διαχείρισης κυκλοφορίας, που ενδεχομένως να δώσουν κάποιο στοιχείο για την μαυροφορεμένη γυναίκα με την ιατρική μάσκα, που έστησε ενέδρα στην Ιωάννα. 

Τέλος, να σημειώσουμε, ότι είναι πολύ πιθανό η οικογένεια της 34χρονης να ζητήσει τη συνδρομή και ιδιωτικού ερευνητή

«Τίποτα δεν προμήνυε αυτό που συνέβη»

«Ήταν όλα πάρα πολύ ομαλά στη ζωή της και δεν προμήνυε τίποτα αυτό που συνέβη» δήλωσε φίλη της 34χρονης.

«Κάνουμε αρκετή παρέα, τον τελευταίο χρόνο ειδικά και δεν μου έχει αναφέρει τίποτα περίεργο, τίποτα που θα μπορούσε να με προβληματίσει σαν φίλη ας πούμε για να ασχοληθούμε περαιτέρω ή για να ανησυχήσουμε», είπε φίλη της 34χρονης Ιωάννας στον ΑΝΤ1.

«Ήταν όλα πάρα πολύ ομαλά στη ζωή της και δεν προμήνυε τίποτα αυτό που συνέβη» επεσήμανε.

«Δεν μπορεί να έχει συνομιλίες πάνω από πέντε λεπτά. Επιμένει στο ότι δεν είχε με κανέναν πρόβλημα» αναφέρει ο δικηγόρος της 34χρονης, Απόστολος Λύτρας.

«Πιστεύω ότι τον χώρο η δράστης τον γνώριζε, τον είχε ξαναεπισκεφτεί» ανέφερε ο κ. Λύτρας.