Στον Ιερό Ναό της Αγίας Τριάδας στην Νέα Φιλαδέλφεια, παρευρέθη τη δεύτερη Κυριακή μετά την επαναλειτουργία των εκκλησιών, η Δήμητρα Λιάνη.

Η χήρα του Ανδρέα Παπανδρέου μάλιστα μετέβαλε ενώ εξέφρασε και την άποψη της για τη Θεία Μετάληψη και αν μεταδίδεται από αυτήν ο κορονοϊός. Μάλιστα μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας επισκέφθηκε το ανεγειρόμενο γήπεδο της ΑΕΚ, όπου στάθηκε αρκετή ώρα και το κοίταζε.

Τη δημόσια εμφάνιση της Δήμητρα Λιάνη, ανέφερε με ανάρτησή στο Facebook ο πατέρας Τιμόθεος, ενώ όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες εντυπωσιακή είναι και η αλλαγή στην εμφάνιση της καθώς για πρώτη φορά έχει κοντά μαλλιά.

Αναλυτικά η ανάρτηση του πατέρα Τιμόθεου:

«Ήρθε απροειδοποίητα στην δεύτερη θεία Λειτουργία στην Αγία Τριάδα Ν. Φιλαδέλφειας και μετάλαβε των Αχράντων Μυστηρίων η κ. Δήμητρα Παπανδρέου δεν θα αποτελούσε βέβαια αυτό λόγο για δημοσίευση αν δεν ζητούσε κάποιος από τους παρευρισκομένους την άποψή της για όσα λέγονται τελευταία σχετικά με την Θεία Μετάληψη, " Η Πίστη σώζει και στην Πίστη δεν κάνουμε εκπτώσεις ούτε αμφιβόλους λογισμούς" ήταν η απάντησή της.
Στη συνέχεια ξεναγήθηκε στον Ναό και στάθηκε για αρκετή ώρα κοιτάζοντας το ανεγειρόμενο γειτονικό γήπεδο της Α.Ε.Κ.».