Σε νέο βίντεο ντοκουμέντο που δημοσίευσε η ΕΡΤ, από κάμερα ασφαλείας παρακείμενου κτηρίου, διακρίνεται η φιγούρα μίας γυναίκας, η οποία κινείται στο πεζοδρόμιο έξω από την εταιρία που εργάζεται η Ιωάννα και σύμφωνα με την αστυνομία φαίνεται να είναι η ύποπτη που έριξε το βιτριόλι.

Στο βίντεο φαίνεται η γυναίκα στην οποία έχει επικεντρωθεί η έρευνα, η οποία όμως δεν είναι μαυροφορεμένη, αλλά ξανθιά, εκτός αν φοράει περούκα σύμφωνα με τις αστυνομικές πηγές, ενώ φοράει και ασυνήθιστα ρούχα τόσο για την εποχή όσο και για την ημέρα της επίθεσης.

Φοράει σκούφο και κάποια άλλα ρούχα που δεν συνάδουν με την εποχή και την ημέρα της επίθεσης που ήταν ηλιόλουστη.

Όπως τονίζει το συγκεκριμένο ρεπορτάζ από το εν λόγω βίντεο αλλά και από άλλα βίντεο που έχουν επεξεργαστεί οι αστυνομικοί, δείχνει τη γυναίκα να κατεβαίνει από ένα όχημα λίγο πριν από την επίθεση και όπως αναφέρουν πληροφορίες της ΕΡΤ, έχει εντοπιστεί ο οδηγός του οχήματος, ο οποίος όμως φαίνεται ότι δεν έχει σχέση με την επίθεση.

Το μόνο που είπε στους αστυνομικούς είναι ότι μετέφερε τη γυναίκα και μάλιστα τους έδωσε το στίγμα από το σημείο στο κέντρο της Αθήνας από το οποίο την παρέλαβε και εκεί επικεντρώνονται οι έρευνες της ΕΛΑΣ.

Βασικό ερώτημα παραμένει ο τρόπος διαφυγής της γυναίκας. Μία γυναίκα από το δίπλα κατάστημα εντόπισε ένα γάντι και είδε και μία πεταμένη μάσκα.

Νωρίτερα οι αστυνομικοί πήραν την πρώτη επίσημη κατάθεση από την 34χρονη γυναίκα.