Την Τρίτη ο καθηγητής λοιμωξιολογίας για τον νέο κροονοϊό και εκπρόσωπος του υπουργείου Υγείας για την αντιμετώπιση της πανδημίας, Σωτήρης Τσιόδρας και ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς, ανακοίνωσαν το τέλος των τηλεοπτικών ενημερώσεων.

Ο Νίκος Χαρδαλιάς με ανάρτησή του στο Facebook ευχαρίστησε τον κόσμο για όλα και τον αποχαιρέτησε για το τέλος ενός κύκλου 72 ημερών σχεδόν καθημερινής ενημέρωσης με τον Καθηγητή Σωτήρη Τσιόδρα.

«Χθες το βράδυ, κλείσαμε με την κοινή μας συνέντευξη με τον Καθηγητή Τσιόδρα, 72 ημέρες – από τις 16 Μαρτίου – σχεδόν καθημερινής ενημέρωσης. Έκλεισε ένας κύκλος ειλικρινούς επικοινωνίας και αμοιβαίας εμπιστοσύνης με τους Έλληνες συμπολίτες μας σε όλη την χώρα!
Και να είστε σίγουροι ότι με τον Καθηγητή θα συνεχίσουμε καθημερινά την εξαιρετική συνεργασία μας πίσω από τις κάμερες των 18:00, παρακολουθώντας κάθε μέρα τις εξελίξεις. Παραμένει άλλωστε το δικό μας μοναδικό στοίχημα ευθύνης, που από την πρώτη στιγμή κληθήκαμε να διαχειριστούμε και να επικοινωνήσουμε με τους συμπολίτες μας.

Ένας κύκλος κλείνει, αλλά παραμένουμε σε εγρήγορση, παραμένουμε σε επιφυλακή, παραμένουμε συνεπείς στην τήρηση των κανόνων και των οδηγιών και παραμένουμε υπεύθυνοι στην καθημερινότητά μας.

Στην Πολιτική Προστασία δεν σταματάμε. Παραμένουμε σε απόλυτη ετοιμότητα. Πάντα έτοιμοι σε κάθε γειτονιά, σε κάθε χωριό, σε κάθε πόλη, σε κάθε γωνιά της Πατρίδας μας.?￰゚ヌᄋ Συνεχίζουμε...
Υ.Γ. Σας ευχαριστώ όλους για όλα».

Δείτε την ανάρτηση:

Η ανάρτηση του Νίκου Χαρδαλιά